Aktywne Wpisy

MrTofu +8
Mirki i Mirabelki
Mała łazienka
Czy taki układ ma wiele błędów w #aranzacjawnetrz w #lazienka ?
Jakieś ukryte problemy, które będą utrudniały życie?
Z góry dziękuję za opinie.
#kiciochpyta
Mała łazienka
Czy taki układ ma wiele błędów w #aranzacjawnetrz w #lazienka ?
Jakieś ukryte problemy, które będą utrudniały życie?
Z góry dziękuję za opinie.
#kiciochpyta

PanMaglev +159
Do mojej podstawówki chodziło kilku chłopaków z okolicznych wsi. Część była dziećmi rolników i już pod koniec roku zaczynał się dla nich maraton.
Po szkole szybki obiad i praca z ojcem w polu do zachodu słońca. Oczywiście zero wakacji, wakacje były od pracy po 12 godzin 6 dni w tygodniu. Miałem dla nich cichy podziw, bo coś takiego wydawało mi się piekłem. Tym bardziej, że znałem kilku takich ojców i byli zazwyczaj
Po szkole szybki obiad i praca z ojcem w polu do zachodu słońca. Oczywiście zero wakacji, wakacje były od pracy po 12 godzin 6 dni w tygodniu. Miałem dla nich cichy podziw, bo coś takiego wydawało mi się piekłem. Tym bardziej, że znałem kilku takich ojców i byli zazwyczaj

#rolki #lyzwy
Komentarz usunięty przez autora
@matkobossco nie znam się ale się wypowiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaliczyłem też kilka gleb i gdyby nie skorupa to bym nie miał kostek ( ͡° ʖ̯ ͡°). Kup od razu zestaw ochraniaczy z deca i kask dobry.
@matkobossco gównianych rolek z Deca za 299 zł nie chce, kiedyś takie miałem, Spokey, i naprawdę nie polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
E80 Premium kupione, akurat jest promka w bladeville.pl (。◕‿
Jak masz możliwość to przymierz kilka par, bo te mam wrażenie że są trochę szerokie.
W Decathlonie polecają mf500 ale w tej cenie w jakiej kupisz sebe to bez porównania.
@Michazzz to samo pytanie do Ciebie.
I ogólnie - jak mocno stopa powinna być uciskana przez liner/skorupę? czuje że stopa jest ściskana bardzo mocno, tak 7/10 gdybym miał oceniać w sile ucisku.
@kwiat_2_0: dobra, zrobiłem tak przed chwilą. Po włożeniu stopy do skorupy bez linera jest jeszcze normalnie dużo miejsca. Gdy włożyłem stopę w sam liner poza skorupą jest ciasno, jak włożyłem stopę w linerze do skorupy to stopa jest bardzo mocno ściśnięta, mam wrażenie, że aż skóra się tam może "fałdować".
Pytanie czy aż
@RebornAnimal: ale ma być az tak ciasno ze aż boli i czuje normalnie takie nieznośne ściskanie z obu stron? Bo naprawde, mam wrazenie ze jest teraz az zbyt ciasno. A tez nie chce ryzykować zostawiania rolki bo "a moze sie rozbije" bo co jak sie jednak nie rozbije? bede w plecy 5 stów...
Chyba że czegoś nie rozumiem z naszej rozmowy :P
Fakt nie ciśnie mnie na sucho. Jak masz mocny ścisk to może zwrot i poszukaj czegoś innego?