Aktywne Wpisy

Ytarka +328

mickpl +588
Łociepanie, takiego boomerskiego chrzanienia o mieszkaniach to już dano nie widziałem XD Zaczęło się od narzekania na internetowe bojówki mieszkaniowe, potem, że cena w Warszawie wzrosła, bo była przecież niższa niż w Berlinie, a u nas jest bezpieczniej. Całość okraszone jakąś paraekonomią z pogranicza wywodów Maxa Kolonko.
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
źródło: boomer
Pobierz

Co ciekawe, nauczyciel na co dzień nie zakłada biustu w rozmiarze Z, nie nosi peruki, nie nakłada makijażu. Wygląda tak jak na zdjęciu - ot zwykły facet. Staje się kobietą dopiero w szkole, w kontaktach z policją czy mediami.
Co jest w tej historii absurdalnego? To, że w społeczeństwie tolerancyjnym nie ma żadnej granicy między przebierańcem, zboczeńcem, a normalnym człowiekiem. Nawet najbardziej oczywisty absurd będzie chroniony prawnie a głosy sprzeciwu zostaną szybko zagłuszone przez instytucje publiczne.
https://nypost.com/2023/02/17/kayla-lemieux-ditches-her-z-size-breasts-outside-the-classroom/?utm_source=NYPTwitter&utm_medium=SocialFlow&utm_campaign=SocialFlow&fbclid=IwAR3EiZL9jBC7bnH3dgC8YXXZ6oCYuA3LTgKxrFhoyUJQ11tjFhIE3pNau7g
#lgbt #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa
źródło: we4yh32
Pobierz@may_made_me: Tak, absurdem jest, że jedną partię może pogrążyć obiad w droższej restauracji, a innej nie może pogrążyć pół miliarda na lewe respiratory
@may_made_me: Przestępstwo.
To jakiś chyba nie śmieszny żart
@may_made_me:
Typ mistrzowsko trolluje system czerpiąc korzyści przysługujące obu płciom.