Aktywne Wpisy
Graner +104
0:05:00 Pierwsza i ostatnia lista tygodniowa w tym miesiącu i ogólnie na ten czas.
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
yavad 0
Cześć, dzisiaj próbowano ukraść mój rower z bloku z klatki. Żona usłyszała hałas, otworzyła drzwi i złodziej uciekł. Co należy zrobić w takiej sytuacji w przyszłości? Co można zrobić takiemu osobnikowi? Wyskoczyć z kamerą? Czy czekać aż ukradnie i zgłosić na policję, aby umorzyli sprawę?
#rower #krakow #policja #kiciochpyta #prawo
#rower #krakow #policja #kiciochpyta #prawo
Swoją drogą jak wyszło ratowanie rodziny przez tuczenke:
- Bidul wygiął do bidula i teraz jest ćpunem
- Goha już 2x pucha i 2x następne się zbliża
- Jaca z Gigachada przemienił się w menela i też garował dzięki tuczence
- Melina jeszcze bardziej zadłużona i w końcu zasądzona eksmisja
- Sonia wygięła do DIOZu i kolejne problemy będą przez to
- sam już siedział dwa razy i kolejne na pewno się zbliżają
gut gut ratowanie rodzinki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#danielmagical #patostreamy
- nie ma potwierdzenia że jąkała jest ćpunem ( a to co mówi tucznik to w większości kłamstwa i t/j pisałem kilka postów niżej tucznik robi z bidula swojego pitbulla i pokazywał go jaki on to jest groźny i że będzie bronił grubego i meliny)
- Pan Rutkowski dalej w Atenach gruby idealnie stworzył bajkę pod wyświetlenia i żeby dalej się mówiło o nim a prawda jest taka że Różal jakby