Aktywne Wpisy

Jakie tytuły to dla Was gry 10/10?
Bez znaczenia platforma czy rok wydania.
#gry #grypc #playstation #ps5 #ps4 #xbox #xboxone #xboxseriesx #nintendo #nintendoswitch #pcmasterrace
Bez znaczenia platforma czy rok wydania.
#gry #grypc #playstation #ps5 #ps4 #xbox #xboxone #xboxseriesx #nintendo #nintendoswitch #pcmasterrace

Obstrukcja +80
Od dłuższego czasu chorowałem na te zabawki. Już nie mogę się doczekać jak zabiorę się za #majsterkowanie #narzedzia #chwalesie #knipex
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Muszę to napisać. Kupiłem, bo niby ciekawa historia. Historia faktycznie wciągająca. Muzyka jeszcze ratuje pozycje. Reszta to dno. Wymęczyłem do końca, bo chciałem poznać zakończenie, ale sterowanie, system biegania i uników jest straszny. To, że ginałem co chwilę to wina tylko i wyłącznie sterowania. Strasznie frustrujące. Chcesz uciec i przeskoczyć mała skrzynkę. Nie da się i śmierć. Chcesz uciec? Nie da się, bo po chwili zwalniasz, a żadnego paska energię nie ma. Nie wiesz w którym momencie to nastąpi. Celowanie nie wiem jak działa, nie ma go. Wystarczy patrzeć w kierunku przeciwnika, a jak stoi dwóch koło siebie, no nic, trafiasz tego którego nie chcesz trafiać. Ja nie polecam.