Aktywne Wpisy

Graner +91
0:05:00 Pierwsza i ostatnia lista tygodniowa w tym miesiącu i ogólnie na ten czas.
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
yavad 0
Cześć, dzisiaj próbowano ukraść mój rower z bloku z klatki. Żona usłyszała hałas, otworzyła drzwi i złodziej uciekł. Co należy zrobić w takiej sytuacji w przyszłości? Co można zrobić takiemu osobnikowi? Wyskoczyć z kamerą? Czy czekać aż ukradnie i zgłosić na policję, aby umorzyli sprawę?
#rower #krakow #policja #kiciochpyta #prawo
#rower #krakow #policja #kiciochpyta #prawo
CDA otwierajac ten sklep wygrało .
#bomba #kapitanbomba #walaszekgrubasiekiedynowybomba #walaszek
lecz w trzeciej lidze jakoś tam, wypadło grywać nam,
RKS HUWDU mówię wam, jeszcze zaskoczy nas, #!$%@? mać,
i drugiej ligi głodny pies, kochany RKS.
@ujdzie jeśli to prawda co piszą, to przychodu za jeden typ koszulki mają 80tys. Wiec muszą tam dobre liczby kręcić. Też ich obserwuje na fb i umiom w marketing
@HughGrandZiemiOdzyskanych: wziął pieniądze w góry
R i K oraz S w deltoidzie!
To jest HUWDU, święty znak!
W trzeciej lidze nam coraz lepiej idzie!
Czuwa nad nami prezes Ptak!
R! K! S!
Robotniczy kochany sportowy HUWDU!
Robotniczy klub sportowy HUWDU!
Komentarz usunięty przez autora
"Drogi pamiętniczku,
Ostatnio dowiedziałem się, że znowu dostępne są koszulki RKS-u. Nie mogłem przegapić takiej okazji. Zmuszony byłem zastawić skuter. Nie pomogło… A wręcz przeciwnie – wartość skutera podniosła stawkę, bo trzeba było wziąć z dostawą. Los jak ma zadrwić, bez pudła wyśmieje biedaka…. albo średniozamożnego.
Po trzech dniach była u mnie. Sprawdziłem czy ciepła…. Letnia. Może być. Żona mi obiecała, że jeżeli będę grzeczny w