Aktywne Wpisy

szczypawka +3
Hej, mam dosyć duży problem.
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać

Bloodhorn +74
xD
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+

Napisz treść o krypto i otrzymaj szansę zgarnięcia do 100 $ w USDT!
Co, gdzie i jak?
1. Załóż konto na Binance oraz zweryfikuj je. Można pominąć jeżeli już posiadasz konto na Binance.
2. Opublikuj ciekawy wpis na temat krypto na platformie Wykop.pl. Możesz wybrać jeden z przygotowanych przez nas tematów lub wybrać własny.
Nie chce Ci się pisać treści? Też spoko!
1. Skorzystaj z przygotowanego przez Binance linku referencyjnego, aby założyć konto.
2. Zweryfikuj swoją tożsamość na Binance w czasie trwania konkursu.
Nagrody za treść i za rejestrację mogą się łączyć ze sobą. Czyli możesz zgarnąć zarówno 100 USDT za treść oraz 5 USDT za założenie konta i przejścia weryfikacji KYC!
Nagrody zostaną rozesłane do 14 dni roboczych od zakończenia konkursu!
Ogłoszenie zwycięzców nagród za opublikowane treści odbędzie się w poniedziałek 06/03/2023. Zwycięzców poinformujemy również mailowo.
Okres trwania Konkursu: 20/02/2023 g. 13:00 - 02/03/2023 g. 13:00
#cryptochallenge23 #bitcoin #kryptowaluty
Komentarz usunięty przez moderatora
Sprawdzane na wszystkich możliwych przeglądarkach + aplikacja.
+ za dodanie zmiany TP/SL z poziomu wykresu (czasem niestety również zamula)
@Binance_Poland naprawicie to ?
Komentarz usunięty przez moderatora
swoją drogą jesteście w stanie powiedzieć co łączy waszego szefa z postacią The Dev i ewentualnie jego shitcoinem DBI ? ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://twitter.com/cz_binance/status/1608155163327356928