Aktywne Wpisy
Veela +4
Gdyby stary nie odzywał się do Was od 15 lat i nagle zjawia się pod Waszymi drzwiami żeby pogadać to byście wykazali chęci do dalszego dialogu czy nie? #pytanie
njdnsjdnjs +3
co wy wszyscy tacy negatywni
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Dobra mordeczki, powiedzcie mi co tu się odwala.
Jedziemy sobie Pułaskiego prosto przez skrzyżowanie z Komuny Paryskiej.
Przed skrzyżowaniem elegancko dwa pasy, za skrzyżowaniem brak linii, szeroko na auto i 3/4.
Kierowcy w tym momencie nie wiedzą jak się zachować. Na końcu tej drogi krótki odcinek do skrętu w lewo. Po przejechaniu skrzyżowania część
kierowców zjeżdża do prawej krawędzi i elegancko stoi w korku, część jedzie po lewej stronie ledwo się mieszcząc i wpychają się przed światłami by jechać prosto. Kto to projektował? Jak dla mnie tam powinien być jeden pas, ale brakuje zwężenia. W komentarzu kolejny screen.
https://wykop.pl/wpis/68694203/wedlug-was-na-pulaskiego-we-wroclaw-sa-dwa-czy-jed
Tylko, że ja do tej pory nie wiem jak w Polsce liczy się szerokość auta. Czy tak jak jest wpisana w dowodzie (czyli bez lusterek) czy tak jak liczą choćby u Niemiaszków od końca lusterka do końca lusterka). Wtedy na takim pasie o szerokości 2 metry mało co się zmieści w
@Hmrogrz: tam powinny być dwa pasy, ale jakiś kretyn to źle zaprojektował, drugi zaakceptował, trzeci zbudował, a czwarty wpisał te walące się kamienice za skrzyżowaniem do rejestru zabytków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co się zaś tyczy pytania "kto to panu tak #!$%@?ł?" odpowiedz jest prosta i była nawet podawana do informacji publicznej. Odpowiedź brzmi: księgowy. Koszt przebudowy infrastruktury wod-kan zwiększyłby
Przy Twoim twierdzeniu, że ludziom nawet i 3.5 metra pasa by nie stykało. Jak jeździsz na codzień Ducato to też masz inne czucie. auta. Do tego dodaj fakt, że nawet tym dostawczakiem jeździsz to dochodz kwestia tego jak robią u nas jezdnie. Przy krawędzi
W kwestii czucia auta to oczywiście fakt, że często jeżdżę busem zmienia nieco perspektywę. Pewnie wpływ też miało to, że niecałe 3 miesiące po odebraniu prawka miałem okazję