Aktywne Wpisy

lucian145 +4
"Nie, dla mnie 28-letni facet, który nigdy nie był z kimś blisko ma jakieś problemy.
też tak myślę."
"normalnym jest to, że w pewnym wieku zaczyna się interesować płcią przeciwną lub własną, zaczyna się potrzeba bliskości. i o ile zrozumiałe jest, że nie trafił na tę jedyną, że nie był w poważnym związku, tak to, że nigdy nie był w ŻADNYM związku, że nawet NIE PRÓBOWAŁ nie jest normalnie...
albo ma za
też tak myślę."
"normalnym jest to, że w pewnym wieku zaczyna się interesować płcią przeciwną lub własną, zaczyna się potrzeba bliskości. i o ile zrozumiałe jest, że nie trafił na tę jedyną, że nie był w poważnym związku, tak to, że nigdy nie był w ŻADNYM związku, że nawet NIE PRÓBOWAŁ nie jest normalnie...
albo ma za
No i najważniejsze: jest to na terenie drogi wewnętrznej. Nie ma tam też strefy ruch, ani zamieszkania. Znak b36 stoi już na drodze wewnętrznej. Czy w takim wypadku mandat jest w ogóle zasadny, czy można się kłócić?
#znakidrogowe #prawo #strazmiejska #mandat
wiele nie zdziałasz jak jest znak to za wszelką cenę będą przy swoim, pomoże chyba tylko zbiorowy spór żeby ten znak z stamtąd wyprowadzić
@outkay: nie... jeśli jest znak zgodny z rozporządzeniem i został ustawiony zgodnie z prawem, to mogą interweniować w każdym miejscu... nawet w stosunku do właściciela, który sobie taki znak postawił na swoim podwórku, bo w tym momencie nie ma znaczenia kto jest właścicielem posesji.