Aktywne Wpisy
Kagernak +326
Wizyta Dudy i Tuska w Waszyngtonie, ja to olewałem bo uważałem, że to tylko kurtuazyjna wizyta lub po prostu Amerykanie chcą nas pouczyć, tak też widziałem w różnych przewidywaniach co to będzie. Parę minut temu patrzę sobie co tam nudnego powiedzieli.
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
polock +166
Zełenski jest chirurgiem, który próbuje wyciąć raka z Ukrainy, swojego pacjenta. Zełenski wie, że jeśli nie zostanie wycięty i całkowicie usunięty, będzie się rozprzestrzeniał. A jeśli się rozprzestrzeni, w końcu zabije pacjenta. Nie może więc zostawić części raka w Donbasie czy na Krymie.On się nigdy nie podda jak najlepsi lekarze tego świata.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bobito: niezłomny nasz prezydent kochany. Santo subito XD
@prawda_w_moskwie: twierdzisz, że już 15-letni Zeleński powinien walczyć z korupcją?
Bo wiesz, on został prezydentem Ukrainy w 2019 roku...
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ale zabolało czerwone larwy.
Na wojnie zbija się wielkie majątki.