@Anoniemamowy: źle smazysz, krócej na większej #!$%@?, może być taki polsurowy w środku, bo tak się robi burgery. Ten jest wysuszony i przeciągnięty, dlatego zrobił się mielony.
@Anoniemamowy: jeszcze dam Ci takie info - to że z mięsa kapie, nie znaczy, że nie jest wysuszone - pomiędzy grudki mięsa zaciągnęło tłuszcz i wodę, dlatego tak się leje po rękach.
Smaż zawsze startując z temperatury pokojowej. Jeśli czytasz poradniki i gdzieś wyczytałeś coś o dodawaniu jajek lub wody gazowanej, to od razu to wyłącz.
A do smaku możesz dać do mięsa łyżkę mocnej musztardy.
@Anoniemamowy Normalnie na wylot paluchem dziurkę :D Wysoka temperatura i ogień. Będziesz Pan zadowolony ( ͡º͜ʖ͡º) Możesz też użyć pnierki z chetosow serowych na serek. Tylko nie trzymaj za długo bo się spali
Cały wykop #!$%@?... Wyborcy Tuska z wykopu, uśmiechnięci, tolerancyjni fajnopolacy, ryją bekę z zamachu na premiera obcego kraju bo jest prawicowcem xD
Burger drwala typu domowego
#dieta #jedzenie #jedzzwykopem #gotowanie #gotujzwykopem #kuchnia #foodporn
Smaż zawsze startując z temperatury pokojowej. Jeśli czytasz poradniki i gdzieś wyczytałeś coś o dodawaniu jajek lub wody gazowanej, to od razu to wyłącz.
A do smaku możesz dać do mięsa łyżkę mocnej musztardy.
Dziekuje ślicznie panowie, dostosuje się do waszych rad. Następne burgerki napewno wyjdą lepsze :)