Aktywne Wpisy

ciemnienie +221

niochland +17
Bawi mnie ten istniejący na siłę "problem samotności". Teoretycznie z roku na rok coraz więcej osób czuję się samotnych, bez znajomych i przyjaciół, również bez partnerów/ek
Co stoi na przeszkodzie żeby samotni spotkali się z innymi samotnymi? Nie rozumiem xD
Znajomi nigdy sami nie przyjdą jak ktoś będzie siedział na dupie i patrzył w ścianę. Internet pozwala poznać ludzi z drugiego końca województwa, kraju, kontynentu, planety, a ludzie tego nie wykorzystują.
#
Co stoi na przeszkodzie żeby samotni spotkali się z innymi samotnymi? Nie rozumiem xD
Znajomi nigdy sami nie przyjdą jak ktoś będzie siedział na dupie i patrzył w ścianę. Internet pozwala poznać ludzi z drugiego końca województwa, kraju, kontynentu, planety, a ludzie tego nie wykorzystują.
#
W ogóle ciekawy efekt psychologiczny mają te ostatnie zdarzenia.
Podobno ludzie w Montanie widzieli kolejny zestrzelony spadający obiekt, a wychodzi na to że widzieli lecący samolot którego smugi kondensacyjne wydawały się być czarne ze względu na kierunek w którym leciał i porę dnia. Wystarczy popatrzeć na samoloty lecące wieczorem na niebie to duża szansa że zobaczymy coś bardzo podobnego.
Sam co najmniej dwa razy widziałem podobny efekt przy zachodzie słońca, cały samolot i smuga zaraz za nim były bardzo ciemne.
To na zdjęciach faktycznie nie wygląda jak zestrzelony pocisk.
BTW. Wciskają jakąś bzdurę o kosmitach (UFO - wiem co to znaczy), pytanie co tam znowu #!$%@?, że takie grube gówno cisną?
A na trzecim ten po lewej w rogu to ten z montany, a pozostałe 3 to zwykłe zdjęcia smug do porównania.
Co do innych ufo to wojsko usa strzelało do 3 obiektow kilka dni temu i właściwie nic więcej na ten temat oficjalnie nie wiadomo.
pewnie był na diesel a diesel musi kopcić( ͡º ͜ʖ͡º)