Aktywne Wpisy
Rembrant +558
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
P0PEYE +18
Czy takie spodnie są ok na speed dating? Xd
Co ubrać na górę? To taki casual event ma być raczej
No i tutaj wyszło jak przerabiasz losowego chłopak bo podoba Ci się wtedy gdy ubiera się tak Tobie się podoba, on z Tobą na pewno się nie umówi i nie jesteś jego dziewczyną Bo nie ogarniasz że facet ubiera się tak jak ma swój styl i by przede wszystkim dobrze czuć się a wy kobiety odwrotnie, przede wszystkim na pokaz do zawodów. Ale jesteś dziewczyną i tak tego nie zrozumiesz i nawet nie powiedziałaś i nie zapytałaś się go czy będzie się w tej Twojej propozycji dobrze czuć nie? Bo po h@ nie? G@wno Cię to obchdzo ma się podobać Tobie hahahha
Ale chodzi o to że Ty nie masz racji bo nie idzie na ślub tylko
To ty nie rozumiesz, że skoro OP się zapytał czy te spodnie są w porządku to ewidentnie mu zależy, aby się spodobać kobietom, bo to one są jego grupą docelową, a nie ty.
Komentujący się śmieli z tych spodni, ale trzeba jeszcze umieć
No ja powiedziałem co może dobrać dokładnie do spodni Tobie nawet nie chciało się użyć kolorystyki jakbyś nic nie odezwała się to nie byłoby żadnej
Powiedziałeś mu co dobrać do spodni, a nawet się nie zapytałeś czy ma to w szafie, wiec nie rozumiem po co mi wypominasz, że ja się nie spytałam skoro sam tego nie zrobiłeś. Poza tym jeansy i ciemne spodnie to tak basicowe rzeczy, że
@Rabarbarowe_sny: nic z tego nie rozumiem.
H@ja powiedziałaś nie używając przymiotnika jakim jest kolor bo ciemny to nie jest kolor i jeansy nie wiadomo jakie ma, może różowe albo białe? Co to k@rwa znaczy spodnie materiałowe? Wszystkie są materiałowe jaka tkanina fason? Nogawka
Napisałam wyglądać klasycznie, a nie jak flaki z olejem. Wiem, że tego nie wiesz, ale klasyka jest zawsze w modzie.
Przez to m.in., że „ g@wno faceta obchodzi co się babie ma w ubiorze podoba” incelstwo jest samotne i nigdy kobiety za rękę nie trzymało, a nie dlatego, że jest za dużo
Napisałaś neutralnie czyli sr@lnie jak flaki z olejem 99% procent ludzi na tym g@wno spotkaniu spermiarzy Całe miasto się tak
@Rabarbarowe_sny: jeśli wyrażenie "ubrać coś" rozumiesz jako "włożyć to coś na siebie" to czy tak samo rozumiesz "ubrać choinkę", "ubrać lalkę", "ubrać dziecko" a jeśli nie to dlaczego?