Wpis z mikrobloga

@panthererose:

po pierwsze normalna dziewczyna nakierowuje swojego chłopaka jak ten źle się ubiera, po to aby lepiej wyglądał i lepiej czuł się w ubraniach, ale tego nie zrozumiesz, bo nie dociera do ciebie fakt, że kobieta może mieć w czymś racje a facet nie.

No i tutaj wyszło jak przerabiasz losowego chłopak bo podoba Ci się wtedy gdy ubiera się tak Tobie się podoba, on z Tobą na pewno się nie umówi i nie jesteś jego dziewczyną Bo nie ogarniasz że facet ubiera się tak jak ma swój styl i by przede wszystkim dobrze czuć się a wy kobiety odwrotnie, przede wszystkim na pokaz do zawodów. Ale jesteś dziewczyną i tak tego nie zrozumiesz i nawet nie powiedziałaś i nie zapytałaś się go czy będzie się w tej Twojej propozycji dobrze czuć nie? Bo po h@ nie? G@wno Cię to obchdzo ma się podobać Tobie hahahha

Ale chodzi o to że Ty nie masz racji bo nie idzie na ślub tylko
  • Odpowiedz
@navaare: sam nie byłeś łaskawy ruszyć dupy i zapytać się co ma w szafie XD a zacząłeś mu dobierać górną część garderoby, więc z czym do ludzi.
To ty nie rozumiesz, że skoro OP się zapytał czy te spodnie są w porządku to ewidentnie mu zależy, aby się spodobać kobietom, bo to one są jego grupą docelową, a nie ty.
Komentujący się śmieli z tych spodni, ale trzeba jeszcze umieć
  • Odpowiedz
@panthererose:

sam nie byłeś łaskawy ruszyć dupy i zapytać się co ma w szafie XD a zacząłeś mu dobierać górną część garderoby, więc z czym do ludzi.

No ja powiedziałem co może dobrać dokładnie do spodni Tobie nawet nie chciało się użyć kolorystyki jakbyś nic nie odezwała się to nie byłoby żadnej
  • Odpowiedz
@navaare: użyłam kolorystyki, ale trzeba umieć czytać ze zrozumieniem. Ciemne spodnie i jeansy to dla przeciętnie bystrej osoby dość jasny komunikat jak te rzeczy wyglądają kolorystycznie.
Powiedziałeś mu co dobrać do spodni, a nawet się nie zapytałeś czy ma to w szafie, wiec nie rozumiem po co mi wypominasz, że ja się nie spytałam skoro sam tego nie zrobiłeś. Poza tym jeansy i ciemne spodnie to tak basicowe rzeczy, że
  • Odpowiedz
@panthererose:

użyłam kolorystyki, ale trzeba umieć czytać ze zrozumieniem. Ciemne spodnie i jeansy to dla przeciętnie bystrej osoby dość jasny komunikat jak te rzeczy wyglądają kolorystycznie.

Powiedziałeś mu co dobrać do spodni, a nawet się nie zapytałeś czy ma to w szafie, wiec nie rozumiem po co mi wypominasz, że ja się nie spytałam skoro sam tego nie zrobiłeś. Poza tym jeansy i ciemne spodnie to tak basicowe rzeczy, że każdy ma to w swojej garderobie.

H@ja powiedziałaś nie używając przymiotnika jakim jest kolor bo ciemny to nie jest kolor i jeansy nie wiadomo jakie ma, może różowe albo białe? Co to k@rwa znaczy spodnie materiałowe? Wszystkie są materiałowe jaka tkanina fason? Nogawka
  • Odpowiedz
@navaare: domyślnym kolorem jeansów jest indygo, ale skąd to możesz widzieć skoro do rynsztoku nie dociera taka wiedza.
Napisałam wyglądać klasycznie, a nie jak flaki z olejem. Wiem, że tego nie wiesz, ale klasyka jest zawsze w modzie.
Przez to m.in., że „ g@wno faceta obchodzi co się babie ma w ubiorze podoba” incelstwo jest samotne i nigdy kobiety za rękę nie trzymało, a nie dlatego, że jest za dużo
  • Odpowiedz
@panthererose:

domyślnym kolorem jeansów jest indygo, ale skąd to możesz widzieć skoro do rynsztoku nie dociera taka wiedza.

Napisałam wyglądać klasycznie, a nie jak flaki z olejem. Wiem, że tego nie wiesz, ale klasyka jest zawsze w modzie.

Napisałaś neutralnie czyli sr@lnie jak flaki z olejem 99% procent ludzi na tym g@wno spotkaniu spermiarzy Całe miasto się tak
  • Odpowiedz
Co ubrać na górę?

@Rabarbarowe_sny: jeśli wyrażenie "ubrać coś" rozumiesz jako "włożyć to coś na siebie" to czy tak samo rozumiesz "ubrać choinkę", "ubrać lalkę", "ubrać dziecko" a jeśli nie to dlaczego?
  • Odpowiedz