Człowiek chciał se kupić karton pączków, w biedronce pusto, lidl też końcówka. Wchodzisz do ostatniego sklepu a tu gość ze Słowacji ładuje całego busa pączkami ( ͡º͜ʖ͡º) #tlustyczwartek #heheszki #humorobrazkowy #biedronka #lidl
@LukaszTV: ja ogólnie nie wiem, czy w Słowacji i Czechach az tak ceny poszły w górę, mieszkam blisko granicy Czeskiej i czesciej słysze ostatnio u mnie w miescie w sklepach czeski niz polski, na mieso na wagę są limity bo czesi wynoszą skrzyniami, tak samo chemię, jakies płyny do naczyn to litrami , mąki, cukry itd
@KomendaGlownaPolicji: są znani już w okolicy, jak była promocja w dobrych cenach to wszystkie sklepy wyczyścili, zazwyczaj mięso ale żeby pączki to się nie spodziewam
@LukaszTV: sklepy mają w ofertach dopisek "sprzedaż tylko w ilościach detalicznych", skoro sprzedają hurtowo wbrew swojemu regulaminowi, no to głównie wina sklepu.
@maszy666: no poszukaj jakieś definicji, można przyjąć, że detal są to małe ilości na potrzeby własne (gospodarstwo domowe), hurt to większe ilości na dalszą odsprzedaż. Busa pączków w domu nikt nie zje, więc hurt.
#tlustyczwartek #heheszki #humorobrazkowy #biedronka #lidl
prawdopodobnie po tablicy rejestracyjnej