Aktywne Wpisy

SzymonXes +51
Mam dosyć. Załamka. Trzy tygodnie pisania przez #tinder i Whatsapp, żeby na końcu dowiedzieć się, że czekała na decyzję chada, dla którego zostawiła swojego faceta. A i tak by nic nie wyszło, bo mam 175 cm wzrostu. I jeszcze chamski przytyk na koniec. Po prostu jest mi smutno, nawet płakać mi się chce, bo co z tego, że mało wartościowa kobieta, ale ostatnio mam tak cały czas. Przepraszam za swoje #feels tutaj

tomkol +425
Jestem zajarany, dziś kupiłem piękną Renie RS. Będzie śmigane dziś po mieście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #chwalesie #pdk
#motoryzacja #chwalesie #pdk

Rosjanie przybyli do Korei Południowej w październiku ubiegłego roku, uciekając przed ogłoszoną we wrześniu przez Moskwę nową fali mobilizacji. Koreańskie władze odmówiły im jednak prawa do ubiegania się o status uchodźców. Ostatecznie cała trójka od miesięcy musiała przebywać na terenie lotniska w mieście Inczon, nie mogąc go opuścić.
Władze Korei uznały, że ucieczka przed służbą wojskową nie jest wystarczającym powodem do ubiegania się o status uchodźcy. Sprawa trafiła do sądu, gdzie Rosjanie byli reprezentowani przez koreańskiego prawnika.
Lee Jong-chan, przedstawiciel Rosjan powiedział, że cieszy się z decyzji koreańskiego sądu. Równocześnie uznał całą tę sytuację za "przykrą". Powiedział, że cała trójka usiłuje uniknąć udziału w wojnie rozpoczętej przez ich kraj i zabijania niewinnych ludzi.
Sąd nie podał równocześnie powodu, dla którego wniosek trzeciego Rosjanina został odrzucony.
Pozostali dwaj mężczyźni mogą teraz opuścić teren lotniska i zacząć ubiegać się o status uchodźcy, więc decyzja sądu jest dla nich dopiero początkiem całego procesu.
Źródło
---
Regularnie zbieram i przekazuję wiadomości z krajów Afryki, Bliskiego Wschodu i Azji. Jeśli interesuje Cię tag #orientalista, zapraszam również na Facebooka oraz Hive.
#orientalista #wiadomosci #newsy #azja #koreapoludniowa #rosja #ukraina #wojna #wojnanaukrainie #uchodzcy #mobilizacja