Wpis z mikrobloga

@serek_heterogenizowany: przeciez wcale ci nie wyschła ta rzeka, jest git. Malo widac na screenie ale chyba pobierasz brudną wodę z rzeki. Zawsze trzeba zaciągać czystą wodę a scieki wylewać przy ujściu rzeki albo przynajmniej gdzieś dalej, jak będziesz zaciągał syf to ci mieszkancy będą chorować
@serek_heterogenizowany: no i masz strasznie #!$%@? gęste ulice, jestem pewien ze na wzgórzach karlikowo już masz albo będziesz miał wszystkie ważniejsze skrzyżowania na czerwono xD

Nie bój się zostawiać ulic bez zabudowy, dzięki temu miasto wygląda dużo bardziej autentycznie

A no i jeszcze jedno - uwierz mi że ta droga na wzgórzach górniak nie udźwignie ilości traktorów i ciężarówek xD musisz dac cos wiekszego. Juz nie pamietam czy rolnicze dzielnice produkuja
@kexus512: Ujęcie wody jest w górze rzeki i pobiera tyle wody, że rzeka za ujęciem ledwo co płynie. Kombinowałem kiedyś z oczyszczalnią ścieków ale nie wiem jak to działa ale mieszkańcy zaczęli mi chorować.

Na górniaku nikt nie chce się budować, mam jeszcze kilka takich miejsc gdzie mam ulicę i media ale nikt się nie buduje.