Wpis z mikrobloga

• 1
@Rajder__: no ale nie dali Ratcheta czy Sackboya mimo że tego pierwszego mogli przy okazji rocznicy, razem z resztą serii.
Tak jak napisałem wyżej - Horizon jest dodany teraz bo za chwilę DLC, nie szukałbym tu jakiegoś drugiego dna i nowego wzoru wydawniczego
  • Odpowiedz
@janushek: Za ile teraz idzie wyrwać najtaniej PSplusa, bo się nie orientuje? Patrzyłem na Kinguina i Enebę ale tam są doładowania finansowe. Ostatni raz PSPlusa kupiłem jeszcze chyba na PS3 xDD
  • Odpowiedz
  • 0
@Joker_Face: a k---a faktycznie, to nie jakaś nowość? Myślałem że w Premium są tylko gry z PS3 i wcześniej

@Zielony34 nie wiem ale od listopada do teraz były chyba ze 4 promocje, albo trzeba czekać na kolejną albo kupić/kupić doładowania na gamivo czy innej enebie
  • Odpowiedz
@MisPluszowyZWadaWymowy: @janushek Ja bym poczekał na oficjalne info, bo po tej grafice można stwierdzić, że REVII też jest tylko w premium a to raczej bez sensu. Wydaje mi się, że te gry wpadają do Extra/Premium po prostu, bez podziału, a tutaj ktoś te grafikę złożył do kupy w taki a nie inny sposób.
  • Odpowiedz