Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki i Mirabelki!

4,5 roku temu wspomniałem Wam że prowadzę maly zakład elektroniczny zajmujący się montażem elektroniki i wiązek kablowych. Pomyślałem że trochę zaktualizuję te informacje. Zachęcam Was do przeczytania mojego pierwszego udzielonego wywiadu :) Wspominam tam nawet że jednego z moich pierwszych klientów znalazłem właśnie na Wykopie (ahh ten stary dobry wykop). To o Tobie mowa @atehxx ( ͡º ͜ʖ͡º)
Link do artykułu:
wywiad

Może z tej okazji jakieś #rozdajo? Ostatnio warunkiem było 500 plusów i do wylosowania było coś o wartości 50zł. Wiadomo, inflacja więc może podniesiemy wartość do 100zł za 1500 plusów?

#rozdajo #pokazmorde #biznes #firma #elektronika #januszex #chwalesie
  • 29
  • Odpowiedz
@Cztery_Znaki: Witam i gratuluje sukcesu mam kilka pytań 1) Czy twoje wykształcenie przydało ci się lub było wręcz nie zbędne aby założyć ten prosperujący biznes. 2) Czy przyjmujesz wszystkich ludzi chętnych do pracy w twojej firmie czy tylko ludzi z określonym wykształceniem lub doświadczeniem? 3) Czy sześciu twoich pracowników pracuje u ciebie za minimalną krajową? 4) Czy pracujesz po 14 godzin dziennie?. 5) Czy to prawda, że przedsiębiorcy na gól pracują
  • Odpowiedz
@Cztery_Znaki: a i nie szukasz moze pracownika? Ja, w sumie, szukam pracy,
Naprawialem kiedys elektronike na dzialalnosci, lutowac drutki jescze potrafie;p Tyle, za daleko od Ciebie mieszkam, ale moze cos, jakos wysylkowo... Rozwaz prosze:)
  • Odpowiedz