Aktywne Wpisy

mkarweta +461
Ponoć w Siemianowicach Śląskich pali się składowisko chemikaliów.
Tymczasem Alert RCB śpi w najlepsze. Wydaje mi się, że wypadałoby napisać choćby pro forma: "palą się chemikalia, zamknijcie se okna, elo"
Zdjęcie własne z Katowic.
#alertrcb #katowice #siemianowice #siemianowiceslaskie #slask
Tymczasem Alert RCB śpi w najlepsze. Wydaje mi się, że wypadałoby napisać choćby pro forma: "palą się chemikalia, zamknijcie se okna, elo"
Zdjęcie własne z Katowic.
#alertrcb #katowice #siemianowice #siemianowiceslaskie #slask
źródło: temp_file4679110059651437093
Pobierz
matihax +118
Kto takie gówno wpuszcza na publiczną drogę? Nawet by nie zauważył wybiegającego dziecka na drogę. Jako ojciec trojaczków powinno się to zezłomować na koszt kierującego.
Gardzę blachosmrodziarzami.
#patologiazewsi #polskiedrogi #samochody
Gardzę blachosmrodziarzami.
#patologiazewsi #polskiedrogi #samochody
źródło: 20240510_123657
Pobierz

4,5 roku temu wspomniałem Wam że prowadzę maly zakład elektroniczny zajmujący się montażem elektroniki i wiązek kablowych. Pomyślałem że trochę zaktualizuję te informacje. Zachęcam Was do przeczytania mojego pierwszego udzielonego wywiadu :) Wspominam tam nawet że jednego z moich pierwszych klientów znalazłem właśnie na Wykopie (ahh ten stary dobry wykop). To o Tobie mowa @atehxx ( ͡º ͜ʖ͡º)
Link do artykułu:
wywiad
Może z tej okazji jakieś #rozdajo? Ostatnio warunkiem było 500 plusów i do wylosowania było coś o wartości 50zł. Wiadomo, inflacja więc może podniesiemy wartość do 100zł za 1500 plusów?
#rozdajo #pokazmorde #biznes #firma #elektronika #januszex #chwalesie
Poza tym gratulacje, i wszystkiego dobrego - fajnie zarabiac na czyms co sie lubi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Naprawialem kiedys elektronike na dzialalnosci, lutowac drutki jescze potrafie;p Tyle, za daleko od Ciebie mieszkam, ale moze cos, jakos wysylkowo... Rozwaz prosze:)