Aktywne Wpisy

kleboldswaifu +19
#zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu #venusska #venusbdg #kleboldswaifu
Jak już wstawiacie zdjęcia pod postami o mnie, to wstawiajcie jakieś aktualniejsze, a nie sprzed 3-4 lat albo jakieś zakłamujące rzeczywistość przeróbki. xD Nie wiem, czy niektórzy tutaj nie wiedzą, że wygląd zmienia się zarówno podczas czynnego uzależnienia, jak i po jego zwalczeniu. Tak jak pisałam na głównym koncie w 2021 - "na tagach o mnie piszecie takie bzdury, a wystarczy grzecznie zapytać się u źródła''. Liczba spekulacji
Jak już wstawiacie zdjęcia pod postami o mnie, to wstawiajcie jakieś aktualniejsze, a nie sprzed 3-4 lat albo jakieś zakłamujące rzeczywistość przeróbki. xD Nie wiem, czy niektórzy tutaj nie wiedzą, że wygląd zmienia się zarówno podczas czynnego uzależnienia, jak i po jego zwalczeniu. Tak jak pisałam na głównym koncie w 2021 - "na tagach o mnie piszecie takie bzdury, a wystarczy grzecznie zapytać się u źródła''. Liczba spekulacji

cinu4 +119
Jak tam neuropki? Sianie propagandy antykonfederackiej przynosi oczekiwane efekty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#konfederacja #neuropa #bekazlewactwa #4konserwy
#konfederacja #neuropa #bekazlewactwa #4konserwy

Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
·CZĘŚĆ RADOSNA·
1 Zwiastowanie Najświętszej Maryi Dziewicy
2 Nawiedzenie Św. Elżbiety
3 Narodzenie Jezusa w Betlejem
4 Ofiarowanie Jezusa w Świątyni
5 Znalezienie Jezusa w Świątyni
W lutym modlimy się za polskie rodziny, polską młodzież oraz polskie dzieci, za wstawiennictwem Maryi i Józefa.
●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● organizacja ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●●
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu, mogą być także podsyłane anonimowo wiadomością prywatną, tak samo jak zgłoszenia chętnych do wspólnej modlitwy.
→Grafik:
→Stworzyliśmy małe FAQ w którym odpowiadamy na najczęściej pojawiające się pytania.
→Jeśli chcesz dołączyć do modlących, to daj znać tutaj lub tutaj.
→Jak odmawiać różaniec oraz o różańcu
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem i ich lista na dziś jest w komentarzu do wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W intencji powrotu do zdrowia psychicznego
Proszę o wiarę, zdrowie dla rodziny, oraz w intencji dziękczynnej. Bóg Zapłać!
A wracając do tematu wszechwiedzy Boga, to nawet jeśli Bóg wiedziałby co chcemy i jak chcemy mu powiedzieć, to On i tak chce to od nas usłyszeć.
Tak samo jak rodzic chce usłyszeć coś od swojego małego dziecka, mimo że domyśla się co to dziecko chce mu powiedzieć albo o
To nie jest tak że w ogóle nie ingeruje bezpośrednio w nasze życie, ingeruje, ale jest to raczej wyjątek. Na ogół pozwala nam żyć tak jak chcemy, bo dał nam wolną wolę. Ta wolna wola może nam zapewnić zbawienie, albo wieczne potępienie. Tutaj na ziemi żyjemy tylko chwilkę, jest to czas próby.
A nie widzimy bezpośrednio bożych emocji, bo na tym świecie Boga
@dendrofag: Dlaczego?
Jeśli miałbym wyrazić swoją opinię, to Pan Bóg chciałby żebyś uwierzył, a nie żebyś wiedział. Jest tutaj subtelna, ale zasadnicza różnica.
Gdyby pojawiał się nam codziennie, to nie mielibyśmy żadnej zasługi która wypływa z wiary, bo wiara jest pewnego rodzaju ryzykiem.
A tak, trzeba posłuchać tego cichutkiego, wewnętrznego głosu, który każdy słyszy wewnątrz swojej duszy, a później za nim pójść. Niektórzy