Wpis z mikrobloga

Jak ja tu k---a zaglądałem 20x dziennie, to teraz zaglądam może, moooże 1x dziennie. Dajcie mi kolejnego bana, ja p------ę, jak można tak wszystko s--------ć.

#wykop #wykop20 #wykophujnia
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@wykop: J---ć kategorie. Ktoś z tego w ogóle korzysta? Jakby kategorie przy tej ilości poprzednich problemów na starym silniku i na obecnyhm nowym miała sens. Przepraszam, ale nie mam siły wylistować wszystkiego co mi tutaj teraz przeszkadza, tego jest za dużo :(
Nawet kolorystyka mi przeszkadza i obawiam się, że nie tylko mi.
Zapłacicie mi, znaczy się orlen za audyt UI UX? Optymalizacje od strony serwerowej też ogarnę.
  • Odpowiedz
Ktoś z tego w ogóle korzysta?

@tttomasz: Tak, z tego co widzimy w danych - bardzo wiele osób. Jesteśmy miło zaskoczeni. Co do rzeczy, które Ci przeszkadzają... Jak mamy podnieść Twój komfort korzystania ze strony, skoro nie mówisz nam co Ci przeszkadza? Wiesz, jak w związku - "domyśl się" nie rozwiązuje problemów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@wykop: Ale idziecie pod włos, nie wiem jak to dalej określić, social mediowo, kontaktowo nagle jest fajnie. Dlaczego? Dlaczego ja?
Normalni ludzie nie korzystają z tych kategorii, no nie uwierzę Wam, takie jest moje zdanie. To są Ci co sobie równie dobrze mogą klikać w poszukiwaniu informacji na WP i Onecie. Kategorie, ja p------ę. Tutaj zawsze było inaczej, tutaj wykopywaliśmy najświeższe i nawjażniejsze informacje, potem się przy nich kłóciliśmy i
  • Odpowiedz