Aktywne Wpisy
soldado +966
Za mną dwie operacje wycięcia węzłów chłonnych i nareszcie jakiś pozytyw: ostatni tomograf nie wykazał komórek rakowych. Lekarz postawił sprawę jasno: bez leczenia rak powróci. Więc zaczynam immunoterapię. Rano 3 tabletki wieczorem dwie i tak przez rok. Jedyny minus to poranna pigułka musi być przechowywana w lodówce a szukuje mi się kilkudniowa podróż. Muszę zakupić przenośną lodóweczkę na insulinę, tylko wszystkie oferty są z Chin i wysyłka trwa min kilkanaście dni. No
anonim1133 +42
#dieta #cheatday #jedzmieso #steak
Dzisiaj cheat day, więc pozwoliłem sobie na papryczki padron. A do tego klasyczny stek z antrykotu - w Selgrosie od bardzo dawna oglądałęm to mięsko, ale przez cenę odpuszczałem. Dziś kończę 33 lata ( tak tak, zaraz idę na zmianę pieluchy ;_; ) więc sobie pozwoliłem na taki pięknie przerośnięty tłuszczykiem kawałek - pycha.
Jedzcie mięsko mireczki, bo pyszne i zdrowe :3
Dzisiaj cheat day, więc pozwoliłem sobie na papryczki padron. A do tego klasyczny stek z antrykotu - w Selgrosie od bardzo dawna oglądałęm to mięsko, ale przez cenę odpuszczałem. Dziś kończę 33 lata ( tak tak, zaraz idę na zmianę pieluchy ;_; ) więc sobie pozwoliłem na taki pięknie przerośnięty tłuszczykiem kawałek - pycha.
Jedzcie mięsko mireczki, bo pyszne i zdrowe :3
#danielmagical