Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +97
Nie mam juz pojęcia co robić... pisałem ostatnio o kłótniach z różowym (głównym motywem była adopcja psa, którego nie chce) i za waszymi poradami dałem ultimatum, albo ja albo pies... Nigdy nie widziałem jej takiej rozjuszonej, krzyki płacz wręcz histeria, próbowałem ja uspokoić ale nie dało rady, jak zaczęła się juz na mnie rzucać z rękoma to próbowałem ja przytrzymać za ręce, ale się wyrwała i w końcu rzuciła mnie
WielkiNos +87
Dobra wiadomość. Kuchnia Polska zajęła 11 miejsce w światowym rankingu najlepszych kuchni świata.
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
Twój szef-miłośnik futbolu każe się integrować osobom w teamie zakładając firmową drużynę piłkarską
zapytaj czy ewentualna kontuzja będzie kwalifikowana jako wypadek przy pracy
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
No to jak wyznaje taką zasadę, to on właśnie zginie i nie będzie miał prędzej czy później nawet ludzi żeby zrobić z nich drużynę, a przynajmniej nie jakichś konkretnych, bo konkurencji, która dodatkowo nie ma aż tak zrytych łbów, że są gotowi zwolnić specjalistę przez taki błahy powód nawet nie związany z samą pracą nie brakuje. Totalna abstrakcja.
Nie neguję, że istnieją, bo niestety zdaję sobie sprawę, że tak jest. Zależy na pewno od branży i pozycji firmy czy będą mogli sobie na takie coś pozwolić czy nie, ale myślę, że w takiej średniej firmie, która w żaden sposób nie zrekompensuje takiego czegoś raczej to przyniesie więcej złego, podniesie się ilość zwolnień, pójdzie to w świat, opinia zacznie się pogarszać i coraz mniej konkretnych specjalistów będzie chętnych