Aktywne Wpisy

kraven2024 +14
Tusk zmielil podpisy pokazując swoje standardy demokratyczne. Trzaskowski nie wpuszczał przeciwników sct na spotkania pokazując swoje standardy. Platforma jak za czasów Komorowskiego znowu uwierzyła we własną propagandę sukcesu zamiast...spełniać obietnice wyborcze. Zero zdziwienia.

Samy_Naceri +1
#truskawki #ogrodnictwo #praca #januszebiznesu jedno wielkie XD niech mu wszystkie zgniją, w kom płaca XD
źródło: temp_file2521730429439103101
Pobierz

podłączyłem stary LCD samsunga (kilkunastoletni) do w miarę nowego komputera Dell Optiplex (intel gen i8). komputer ma tylko displayport (brak dsub i dvi), więc kupiłem kabel displayport->DVI. wszystko działa ALE kiedy wyłączę komputer to monitor nie gaśnie tylko świeci błąd "brak źródła" i się nie wyłącza tylko żre prąd. jakbym to ja miał używać to by nie było problemu, ale to ma być na zakładzie i wiem, że to tak będzie całą dobę prąd żarło jak tego jakoś nie ogarnę. czy da się coś tu zaradzić, żeby monitor dostawał jakiś sygnał i szedł spać razem z komputerem? używam takiego kabla https://allegro.pl/oferta/kabel-displayport-dvi-d-24-1-1080p-60hz-dp-dvi-1m-10114321739
@affairz: Nie jak go komuś oddasz / sprzedasz dalej.
Spróbuj z innym kablem / adapterem. Np z DP do VGA.