Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +38
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
Pieprzone streamy, które non stop się wywalają i milion reklam, które trzeba przeklikiwać za każdym razem od początku.
Nie da się spokojnie meczu obejrzeć, bo oczywiście co 5 minut coś się dzieje (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Jest ktoś w stanie podlinkować na PW gdzie kupić jakąś listę #iptv bo nie wiem czy jest sens pchać się w #teleelevidenie lub #plusx
Nie potrzebuję 1000 kanałów, a jedynie coś po polsku z znośnej cenie (Canal+ Sport - Eleven Sports - ViaPlay).
Poratujcie mirki, bo człowiek zamiast się zrelaksować wieczorem przed TV, to się tylko w-----a i prędzej zejdzie na zawał...