Wpis z mikrobloga

@afc85: myślę że odstawienie deportacja działaczy w zupełności by wystarczyła. Korwina popierają małoletnie kuce kiedyś też takim byłem i dałbym sobie w mordę jakbym spotkał siebie te naście lat temu
  • Odpowiedz
tak było, dokładnie jak wyborcza pisze

@obserwator_nsa: a nie było tak? Konfederacja to nie jest ruska kolumna? Prorpsyjskość Konfederacji zanika, gdy stwierdza ją gazeta, której nie lubisz? To tak nie działa rusku.
  • Odpowiedz
@afc85: No i co to ma być? Pokaż wcześniejsze 3 podpunkty. Jak kłóci się to ze szczujnią i brakiem obiektywizmu gazety wybiórczej?

Jeśli taka konferencja się odbędzie, to chętnie posłucham i czy choć raz padnie postulat wyjścia z NATO. Widać, że słowo dyskusja wykracza poza twoje rozumienie. A kacapie to możesz sobie mówić do swojego kolegi Ukraińca w żabce dzbanie.
@Tymajster: nie lubię Rusków jeszcze bardziej niż Ukraińców.
  • Odpowiedz
@obserwator_nsa: dobra, nie odwracaj kota ogonem. Nie umiałeś zaprzeczyć i piszesz typowe pierdy rosyjskich trolli "trzeba pomagać, ALE"
Konfederacja to ruska partia i na tym więcu powielali ruską propagandę. Pozdro, nie głosuj na nich już nigdy.
  • Odpowiedz
@Tymajster: ale człowieku czemu mam zaprzeczać. Czas i życie wszystko zweryfikują. No i widzisz, na tym wiecu powielają ruską propagandę? Byłeś tam, czy słuchałeś przemówienia Grzegorza Brauna? Oczywiście, to niemodne i nie przystoi mówić cokolwiek negatywnego o Ukrainie, podobnie jak dwa lata temu o covidzie (chociaż korona szury dalej mają wścieklizne). A co do reszty, to oczywiście że zagłosuje na Konfederacje bo jako jedyni mają więcej zdecydowanie więcej plusów jak
  • Odpowiedz
@afc85: Jest bardzo daleko od głoszenia głupich poglądów do delegalizowania partii i poglądów. Normalny kraj akceptuje debilne poglądy i można lubić Rosję mimo, że trzeba mieć gwóźdź w mózgu
  • Odpowiedz
powinno się ponadto wysyłać na przymusowe przebadanie psychiatryczne

@Vosemite: pisowcu, jestem po takich badaniach (wprawdzie nie przymusowych a dobrowolnych) i ze mną jest wszystko w najlepszym porządku, co dowodzi, że na Konfederację głosują normalni i emocjonalnie stabilni ludzie. No ale komu ja to piszę. Ty deklarujesz głosowanie na PiS, więc to ciebie powinno się zbadać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz