@6aesthetic9: to nazwij mnie bezuczuciowym zwyrolem ale w moim słowniku to dalej jest część państwa, nikt nie mówi o tym na głos bo tak "nie wypada", ale i tak wszyscy bardzo dobrze wiedzą o co chodzi...
to nazwij mnie bezuczuciowym zwyrolem ale w moim słowniku to dalej jest część państwa, nikt nie mówi o tym na głos bo tak "nie wypada", ale i tak wszyscy bardzo dobrze wiedzą o co chodzi...
Bezinteresownie to można pomóc starszej pani na pasach, albo siostrzeńcowi z zadaniem domowym.
@PeterGosling: xD nie no, tyle to nie. @Defined to jest kolejny argument na szalę tego, co napisałem. Jeśli są w stanie, to jaki inny jest sens pomagania i wysyłania naszych ratowników, jeśli nie to aby się wkupić na przyszłość, no sorry ale to jest dla mnie jak 2+2
Świetna funkcja dla tych którzy obchodzą się z telefonem jak z jajkiem i myślą ze to oni sluża jemu a nie telefon wam, będziecie mogli ładować #iphone do 80% aby oszczędzić trochę na tej kondycji baterii xD
O co chodzi z tą bezinteresowną pomocą Turcji, że niby humanitarnosc i odruchy ludzkie mówią o tym że nie mamy nic oczekiwać wzamian.
Bezinteresownie to można pomóc starszej pani na pasach, albo siostrzeńcowi z zadaniem domowym.
To jest państwo. Raz my im i w przyszłości tego samego będziemy oczekiwać, tak samo jak z Ukrainą, no sorry ale biznes is biznes.
@Blinddy: UWAGA WRZUCAM ZDJĘCIE OPA
@Defined to jest kolejny argument na szalę tego, co napisałem. Jeśli są w stanie, to jaki inny jest sens pomagania i wysyłania naszych ratowników, jeśli nie to aby się wkupić na przyszłość, no sorry ale to jest dla mnie jak 2+2