Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +335
Zawsze, kiedy widzę otyłą kobietę 2/10 z wózkiem z dzieckiem zastanawiam się, czy istnieją jakieś granice męskiego popędu seksualnego...
#spermiarzalert #blackpill #przegryw #p0lka #zwiazki #seks #bederzigol
#spermiarzalert #blackpill #przegryw #p0lka #zwiazki #seks #bederzigol

staryalkus +19
wróciłem dziś z trasy, rozmawiałem ze swoim szefem i powiedziałem mu, że postanowiłem się zwolnić. Umówiliśmy się, że popracuję jeszcze do końca maja więc jutro jadę złożyć wypowiedzenie:
- Jedno, za porozumieniem stron z datą 31 maja
- Drugie, gdyby miał jakieś problemy z tym pierwszym, normalne wypowiedzenie umowy z dwutygodniowym okresem wypowiedzenia
Zobaczę co na to powie, z takich głównych powodów mojej decyzji to 1. system pracy, czyli kółka, bo wracam
- Jedno, za porozumieniem stron z datą 31 maja
- Drugie, gdyby miał jakieś problemy z tym pierwszym, normalne wypowiedzenie umowy z dwutygodniowym okresem wypowiedzenia
Zobaczę co na to powie, z takich głównych powodów mojej decyzji to 1. system pracy, czyli kółka, bo wracam

Daniel Hale was charged under the Espionage Act for the "crime" of exposing the classified fact that nearly 90% of those the government kills via drone are innocents and bystanders. 90%.
whistleblower ktory ujawnil ze 90% amerykanskich egzekucji z drona (jakkolwiek to nazwac) to przypadkowi ludzie odsiaduje wyrok wiezienia. to tak dla wszystkich palujacych sie jak to ruskie trafiaja w cywilne bloki etc, tak na rozszerzenie spojrzenia na temat
inb4 wykopkowi histerycy z tekstami typu ruska onuca itd - mozecie #!$%@? z tym belkotem bo nudne bylo juz rok temu
#ukraina #wojna
Ok jak Amerykanin nie trafił w Iraku to rosjanin może rozwalić blok mieszkalny w Charkowie. Dobry przekaz leci
No szybko wytłumacz co tu robi tag "Ukraina"
No popatrz, we wpisie pisałeś, żeby nikt nie nazwał cię ruskim agentem, a pierwszą osobą, która to zrobiła jesteś ty sam