Aktywne Wpisy
Larsberg +255
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Kowal19888 +80
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
XD
Reszta w komentarzach.
Link do wpisu: https://wykop.pl/wpis/70281511/no-to-niezly-polski-minister-rosja-wojna-ukraina
#ukraina #rosja #wojna
Nie jestem, za to jestem przeciw manipulacji i szczuciu na inne narody które nam nie zagrażają.
Więc nie masz do mnie żadnych pretensji, bo ja tego nie robię. Jedynymi, wobec których mam "jakieś ale", są ci, którzy czczą zbrodniarzy.
Masz na myśli Rosjan którzy dziś postawili nowy pomnik Stalina, też ich nazwiesz Stalinowcami?
No widzisz, a czemu codziennie o tym nie przypominasz na wykopie?
Nie wiem skąd to wywnioskowałeś. Ukraińcy wyznający kult bandery są tak samo głupi jak Ci Rosjanie od Stalina, a to dlatego że historia jednych i drugich rozmija się z faktami. Oczywistym jest że ja jako Polak widząc coś takiego kiedyś, w--------m się mocno (nawet kiedyś
Powiedzmy że na ten moment przymykam oko, bo ważniejszym jest dobro Polski. Choć oczywiście temat zamknięty być nie może i trzeba edukować Ukraińców, ale nie w taki sposób.
Takie porównania są niczym innym, jak wybielaniem UPA. Tłumaczenie zbrodniarzy, tfu.
Dalej nie wskazałeś gdzie wybielam UPA. Napisałem jak to widzą Ukraińcy.
Ty tak twierdzisz. Ja dokładnie na myśli miałem to co napisałem - nic ponad to.
Nigdy w życiu nie wybielałem UPA bo i po c--j miałbym to robić?
Widzisz to co chcesz, oskarżasz mnie o coś na podstawie własnych domysłów, co mi samemu ostatnio zarzucałeś.
To życzę powodzenia w dalszym rozkminianiu świata xD