Aktywne Wpisy
Milo900 +7
Co za janusze. Koles mial zamowienie glovo na 145 zl. I #!$%@? zamiast te 14-15 zl tipa (tylko 10% zamowienia), daje 150 i rzuca januszowo "reszty nie trzeba".
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
hetman-kozacki +42
#prawojazdy #samochody #motoryzacja
Ja w takich sytuacjach jadę w prawo i szukam pierwszego zjazdu do nawrotki. Tak wolno :)
zatrzymujesz się przy linii stop i czekasz z włączonym lewym kierunkowskazem, jak z naprzeciwka będzie droga wolna.
Masz prawo jazdy czy się uczysz?
Ostatnie czym się powinieneś przejmować to to, że ci za tobą muszą dłużej postać.
Powiem tak - w krajach o luźniejszym podejściu do kierowania bez problemu mógłbyś tak zrobić (i jest to naprawdę przyjemna szkoła jazdy) i nikt by nie
Teraz zrozumiałem pytanie.
Ja osobiście w takich sytuacjach wyjeżdżam do połowy, jak z lewej strony jest wolne miejsce, i jadę jak mnie z prawej puszczą i z reguły robią to bardzo szybko. Cały manewr trwa bardzo szybko i sprawnie.
Jeśli chodzi o legalność:
Mandatu za to nigdy nie dostaniesz, ale jak trafisz na #!$%@? z lewej i w Ciebie wiedzie, to w praktyce zawsze będziesz winny kolizji