Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

kamil-tumuletz +144
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: 33361574_1750221278371818_7514901662176116736_n
Pobierzchyba śmieciem stającym pod siebie, nigdy nie rozumiałem ludzi którzy uważali go za Chada i fachowca.
jesteś 3 miesiące na wykopie nie masz prawa się odzywać do weterana tagu psie.
tak tak XD ssij kule frajerze jesteś taki sam jak Jaca, dana zbudował iluzje że zaszczany menel to fachowiec a wy to lykneliscie gdy płytki odpadały ze ścian i i strukcje do pralki czytal do góry nogami