Aktywne Wpisy

okoboji +780
Posłuchałem wywiadu z Rafałem Sonikiem w "Biznes Klasie" i to co tam jest opowiadane to jest jawny żart z słuchacza xD
Rafał Sonik twierdzi, że na przełomie lat 80/90 miał 23 lata i wtedy już dorobił się domu handlowego w centrum Krakowa (chodzi o Elefanta koło Bagateli). Ale to nic.
W wieku 25 lat wprowadził do Polski sieć McDonalds. Mc dał warunek wkładu 10 milionów dolarów (na początku lat 90!!), co zrobił Sonik? Wraz
Rafał Sonik twierdzi, że na przełomie lat 80/90 miał 23 lata i wtedy już dorobił się domu handlowego w centrum Krakowa (chodzi o Elefanta koło Bagateli). Ale to nic.
W wieku 25 lat wprowadził do Polski sieć McDonalds. Mc dał warunek wkładu 10 milionów dolarów (na początku lat 90!!), co zrobił Sonik? Wraz

iErdo +40
źródło: ime9d8n31iv41
Pobierz

W grze Dead Space remake znalazłem takie oto złoto.
Po c--j wciskać nawet tu tych odklejenców z ich nowomową?
GadałU, a potem słuchałU xD
#bekazlewactwa #gry #heheszki
źródło: 18076EB4-171F-43BC-9919-0224C8492A25
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Tak chyba tylko mogła napisać osoba, która kompletnie pokazuje nieznajomość książek Dukaja gdzie takie sformułowania to w zasadzie powszechność.
Skrzywdziło cię to jakoś przez ekran? xD Że aż musiałeś posta tutaj wysrać?
@ibilon
Zmiany w medycynie i kulturze xDDDD ale ty zdajesz sobie sprawę z tego, że kultura codziennie ewoluuje i nie stoi w miejscu? Tak samo jest z rozwojem medycyny gdzie następuje coraz to większy postęp?
Zgadzam się
@g8b8m8: Właśnie pamiętam, że narrator czy ktoś tam zwracał się do kogoś dziwnymi zaimkami, może do tego doktorka pierwszego? Chyba tak, ale później zrezygnował - w sensie narracyjnym i było powiedziane, że każdy się tak zwracał, ale on tutaj w swojej narracji nie będzie. Pamiętam, że
@ibilon: I KTO MIAŁ RACJĘ? SZURY! JESZCZE TYLKO DWA TYGODNIE MORDO
Ps. Nie każdy musisz czytać książki o wyimaginowanych światach pokroju Sapkowskiego, Tolkiena czy Dukaja.
Wygalda jak błąd tłumaczenia ( ͡º ͜ʖ͡º)