Aktywne Wpisy
Kordem +690
Mama przepisała dom na siostrę ale w nim mieszka i chce zostać na emeryturę, a ja dostałem mieszkanie i sobie tu żyję.
Siostra właśnie wpadła na pomysł że ona chce moje mieszkanie sprzedać i podzielić na pół ze sprzedaży, a przy tym zawyża jego wartość 2-3 krotnie, bo "jej sie nie chce czekać aż mama umrze żeby dom sprzedać".
Fajnie się zapowiada wigilijne spotkanie xD
#rodzina #finanse
Siostra właśnie wpadła na pomysł że ona chce moje mieszkanie sprzedać i podzielić na pół ze sprzedaży, a przy tym zawyża jego wartość 2-3 krotnie, bo "jej sie nie chce czekać aż mama umrze żeby dom sprzedać".
Fajnie się zapowiada wigilijne spotkanie xD
#rodzina #finanse
Ksemidesdelos +517
Inpost skończy jak Gadu Gadu albo Nasza Klasa, wszystko działało dobrze, ludziom się podobało to zaczeli na siłe dokładać funkcje i feautury których nikt nie potrzebował, byla fajna aplikacja do odbioru paczek, prosta intuicyjna, teraz na głównym ekranie jakieś inpost fresh, incoiny, loterie, na co to komu
tera na maila przysyłajo jeszcze jakieś reklamy ubrań i innych badziewi nie związanych z dostarczaniem paczek
#inpost #niepopularnaopinia #quovadisinpost
tera na maila przysyłajo jeszcze jakieś reklamy ubrań i innych badziewi nie związanych z dostarczaniem paczek
#inpost #niepopularnaopinia #quovadisinpost
https://www.youtube.com/watch?v=HFBPTMJb9rA
Przy okazji małe #rozdajo na #pysznepl albo inną szamkę do 80 zł. Zielonki dozwolone, a losowanie odbędzie się spośród plusujących w najbliższą sobotę o 11 rano przez #mirkorandom (chyba że nie działa to jakoś inaczej będziemy kombinować).
#rozdajo #gielda #fiananse