Aktywne Wpisy

KitaxKita +251
Robol +226
Najbardziej w tej ODDOLNEJ inicjatywie lubię to, że łatwogang streamuje ze skromnej ODDOLNEJ mikrokawalerki 30m na skromnej ODDOLNEJ dzielnicy Warszawy, Pradze, a jego mamą jest ODDOLNA księgowa niszowej i oddolnej firmy deweloperskiej. Sam łatwogang wcześniej nikomu nieznany ledwo wiązał koniec z końcem ODDOLNIE i pro publico bono pomagając takim ODDOLNYM muzykom jak Quebo czy Roxi. Na jego streamie pojawiają się ODDOLNI celebryci, szczególnie ci, którzy się skompromitowali reklamowaniem ODDOLNEJ giełdy kryptowalut #

Zebrałem wycenę od stolarzy i paru ekip budowlanych za stan na gotowe według projektu architekta.
Spadłem z krzesła
Najmniej wychodzi 300k za stolarkę i ekipę budowlaną, a to cena bez materiałów.
Do tego płytki, meble wyjdzie z pół bańki za dokończenie małego domu.
#zalesie #nieruchomosci #budujzwykopem #budowadomu
Pełna zabudowa kuchni
ława do siedzenia przy stole
szafa w przedpokoju
2 wąskie szafki
@futurehawk: A w żabce 15zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
np za pergolę 15 metrów trzeba płacić 40k a za bramę - sama brama bez automatu - 11k, albo daszek 3x1.5 metra nad drzwi za 9k
cyrki świata
@Zopyross: ostatnio wpadlem na pomysl zeby zamiast kupowac mieszkanie to samemu sie gdzies wybudowac. Po sprawdzeniu cen działek odrzucilem ten pomysl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@broker: ~900k bez działki.
Cena zaczynając od działki którą trzeba było wykarczować, opłacić wszystkie projekty, podłączyć media, studnie itd.
Budowałem
@urwe: to jakiś fancy projekt? Czy tak bardzo generalny na materiałach nie oszczędzał?
Komentarz usunięty przez autora