Aktywne Wpisy

wojtas_mks +23
Nie znalazłem w polskim Internecie innego miejsca niż Wykop, gdzie ktokolwiek popiera oddanie polskich F16 Ukrainie na które wydaliśmy miliardy złotych. Mamy samolotów już teraz dramatycznie mało i czekamy na kolejne dostawy, no ale bezpieczeństwo Polski mając bazę wojskową Rosji za sąsiada widocznie nikomu nie jest potrzebne.
I krytykujcie, proszę bardzo. W czasach pandemii tysiące plusów zgarniały postulaty pałowania protestujących i życzenia im śmierci w męczarniach pod respiratorem, teraz mamy to samo
I krytykujcie, proszę bardzo. W czasach pandemii tysiące plusów zgarniały postulaty pałowania protestujących i życzenia im śmierci w męczarniach pod respiratorem, teraz mamy to samo

SaintWykopek +22
STARE chłopisko, niech ktoś zatrzyma tę karuzele.

#hejto #wykop
Komentarz usunięty przez moderatora
A oni mają dwa główne tematy: obśmiać wykop, albo afera z moderacją i dyskusje nad tym jakie tagi zablokować, żeby nie uraziły tej "elity internetu" :D
A najśmieszniejsze, że wykopki są tam uważane za raka tego portalu xD Nikt ich tam #!$%@? nie chciał xD
Coś jak karaczany tutaj xD
@djtartini1: słyszałaś o tagu przegryw? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo wykopki zostały testerami zepsutego serwisu i udają, że nic się nie stało. XD
Ludzie bez syndromu Sztokholmskiego mają z tego pompę.
Tydzień minął, wykop nadal działa jak psia kupa.
Ja nic niemam do wykopu, nawet szacunku, ale mam do siebie i nie będę udawał, że wszystko jest ok.
@slawomiras: pozdrów teraz #wykop z konta Alnitas na #hejto
@Sarza01: po pierwsze to ty dzwonisz, po drugie skoro masz tak #!$%@? w wykop, to na #!$%@? się tutaj udzielasz jeszcze xD
Przecież w odróżnieniu do wykopu hejto zawsze działa
Ale jednocześnie za tymi memami i wpisami stoją te same osoby co publikowały to na wykopie jedynie w ocenzurowanej wersji aby bana nie wyłapać co nie grozi na hejto. Zwróc uwage że na wykopie pomijając rozpaczliwe wpisy
@bacaa90: przecież kretynie odpowiadam na OP. xD
@bacaa90: a to co nie mogę? zastanów sie kretynie o co ci chodzi?
cisnę bekę z tego gówna jakim jest wykop i będę to bekę cisnął tutaj i możesz mnie w pompę pocałować.
fajnie sie korzysta z zepsutego serwisu? Tylko cicho, bez
@JanuszKarierowicz: 1/2
druga połowa to #!$%@? jakie to #famemma jest toksyczne mimo, że jedynymi osobami które używają wyzwisk w tym #!$%@? to te z kijem w dupie którzy nazywają się "STARĄ GWARDIĄ HEJTO" xD
1. #!$%@? że na hejto nie ma innego contentu niż obrażanie wypoku
2. Obrazaj hejto na wypoku
Im mniej takich czubków tu będzie tym lepiej
@JanuszKarierowicz: to na #!$%@? tam leziesz, tu masz bordo, jesteś kimś. Nawet u mamy nie masz takiego szacunku