Aktywne Wpisy

MrSknerus +15
Może mi ktoś wytłumaczyć jak normiki to robią, że znajdują relacje, związki? Nieustająca cyrkulacja społeczna, gdy ja nigdy nie złapałem kobiety za rękę a za chwile zacznie mi bić 26 rok życia. Potomstwo mojego rodzeństwa, które woziłem w wózku, już ma pierwsze szkolne związki, za chwile przerodzi się to pewnie w relacje seksualne a ja wciąż kręcę się w kółko. Słucham pana żyda, jem leki, chodze na terapie, pracowałem, skupiłem się na

Mineciarz69 +7
p0lki wolą skakać bo bolcach mokebe, dowód statystyczny
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad

I teraz czytasz wpis, patrzysz na 2 najlepsze komentarze, czytasz, myślisz ciekawy temat - poczytam. Wchodzisz i nagle okazuje się, że ten pierwszy komentarz był piąty, a ten drugi był pierwszy. xD Ignorują czas napisania komentarza, plusy ponad wszystko. Ten portal to jest żart i to jak łatane jest to gówno to tragifarsa jakaś. xD
#wykop20
#zrobioneszefie
#!$%@? mać czemu oni są tak ułomni?
@m__b Chłopie weź że się ogarnij, serio tak trudno zrobić tak jak było?
@xHaustedd: 2 tygodnie nie byłam na Wykopie i jedynce co mogę dodać to "wy tu tak żyjecie?"
Ale patrze w znaleziska np.: https://wykop.pl/link/6994651/m-m-s-zwolnil-swoje-gadajace-cukierki-wszystko-przez-inkluzywnosc
i tam te "najlepsze" działą OK:
- najbardziej wyplusowane komentarze są po kolei i po 2 najbardziej wyplusowane odpowiedz do komentarza są widoczne a po rozwinięciu układają się chronologicznie od najstarszego - wg mnie wsio OK
komentarze w ogóle nie było widocznych przed wejściem w posta i tak powinno zostać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co więcej, założę się, że stary wykop nie miał testów i nikt do końca nie wiedział jak działa to pokazywanie komentarzy xD wiec teraz dowiadują się specyfikacji od starych użytkowników portalu xD
@Piotropatra: znaleźliśmy pierwszego programistę nowego wykopu. Wszystko działa o co wam chodzi xD
przecież ich nie rozwinąłeś oO - prawy dolny róg twojego screena - dopiero wtedy jest od najstarszego - tak jak napisałem ^^
Przecież tak działa reddit
jestem sławna aaaa
Spotyka się Putin z Miedwiediewem.
- Słuchaj Dmitrij, trzeba coś zrobić z tymi różnicami w czasie, bo same gafy strzelam. Na przykład - dzwonię do Prezydenta Chin, żeby mu złożyć życzenia urodzinowe, a on mi mówi, że to dopiero jutro.
Przerywa mu Miedwiediew:
- Władimir, ja dzwonię do Tuska, żeby złożyć kondolencje, a on mi mówi, że jeszcze nie wystartowali!
@szmaciarzqlaku: co? przecież na Reddicie komentarze są zawsze chronologiczne, i rozgałęziają się w drzewka więc można śledzić różne dyskusje, a nie jak na mirko, pod wpisem 1000 komentarzy i toczy się jednocześnie 50 rozmów pomiędzy różnymi ludźmi.
@xHaustedd kurna, wyobrażam sobie wprowadzanie tej zmiany, naklepali na szybko, smoke test, no to wrzucamy na produkcje xD nawet mi ich nie żal
Komentarz usunięty przez autora
@Davidozz: Jak poprzedni wykop był nowy, przez jakiś czas działało to tak samo xD
oraz
@Piotropatra: no właśnie w tym wspisie komentujemy, że to nie jest ok ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tak nie działało wcześniej, i to
git reset --HARD
Komentarz usunięty przez autora
to jest banda głąbów, wracam za miesiąc tovmizenjuz naprawia!