Aktywne Wpisy
mirko_anonim +21
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
vulfpeck +497
Kurcze, dziś zagrałem 6 meczów bo dość długiej przerwie (ok 5 miesięcy). Już pomijam, że 6 meczów w #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°) no ale odniosłem wrażenie, że Top I MID nie mają żadnego wpływu na grę. Nawet w jednej gierce miałem 10/2/3, ale finalnie nie czułem, żebym był w stanie cokolwiek zrobić. Jungler mnie zmiatał jak chciał, a ADC z statami 7/7/7 nie dał nawet do siebie podejść, a już mnie kasował (grałem postacią bez dasha.)
Czy tak teraz wygląda ta gra, czy po prostu ją grałem jak #!$%@?? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aha, gram na Topie