Aktywne Wpisy
Cosipi +732
szymski1 +51
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
A przecież tam wszystko miało działać w przeciwieństwie do wykopu, wystarczyło trochę użytkowników i peirdolnęło, to ciekawe co by się z #!$%@? stało podczas jakiegoś meczu przy takiej liczbie userów.
Oczywiście tłumaczą się ddosem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hejto
hejto to taka albicla dla mnie xd zobaczymy za miesiąc czy sytuacja się zmieni
@Rimbolo: Kto to jest ukrofil?
Komentarz usunięty przez autora
@LostInMyDreams: może na złość adminowi użytkownicy śmieli śmieć wrzucać obrazki xD
@Dolan: wory są zluzowane, bardziej to bekę mam w sumie z niektórych wychodków którzy uważali, ze hejto to cud świata i tylko wykop się #!$%@?
a jednak przygotować infrastrukturę na taką liczbę użytkowników to nie takie oczywiste jak niektórym tutaj się wydawało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@some_ONE: Masz beke z tego, że portal, który powstał dla beki lepiej ogarnia UX niż portal WYKOP z dofinansowaniem twoich
@Sefton: Kto tu pisał coś o UX pajacu? Poza tym, UX to mają na porównywalnym poziomie.
Czemu od razu rodziców, a nie moim? Płacę więcej podatków niż rodzice ( ͡° ʖ̯ ͡°)