Aktywne Wpisy
mirko_anonim +19
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
sprzedam_nerke +331
Skąd w ogóle to przekonanie w UE, że trzeba przyjmować jakichkolwiek migrantów? I jednocześnie procedura relokacji pokazuje, że nikt ich do końca nie chce. To może umówić się, że po prostu nie przyjmujemy z automatu nikogo? Na świecie, jakieś 4-5 mld ludzi żyje na gorszym poziomie niż w UE, co gdy wszystkim się zamarzy migracja?
#ue #imigracja
#ue #imigracja
"Wróciłem właśnie z gali rozdania nagród Bestsellery Empiku 2013. Dwa spostrzeżenia. Po pierwsze - śpiewała między innymi Edyta Bartosiewicz, śpiewał Dawid Podsiadło i były to występy wspaniałe. Cecha wspólna: śpiewali po polsku. Później wyszła na scenę Maria Sadowska i zaśpiewała jakiś disco-shit, oczywiście po angielsku, co ma być zwiastunem jej najnowszej płyty. Może mam luki w pamięci, ale przypomnijcie mi, który polski artysta zrobił furorę śpiewając po angielsku. Dla kogo oni kaleczą ten język? Amerykanie i Anglicy tego słuchać nie będą, tak jak my nie słuchamy Chińczyków śpiewających po polsku.
Wszyscy legendarni w Polsce wokaliści zdobywali popularność śpiewając w polskim języku. A próby zrobienia hitu po angielsku postrzegam jako naprawdę żałosną próbę zrobienia kariery międzynarodowej. Żałosną i żałosnym skutkiem.
Spostrzeżenie drugie - "Chwasty polskie" dostały Bestsellera w kategorii poezja. Sprzedało się tego… 3800 egzemplarzy. Prezes wydawnictwa w żartach powiedział mi: - Niech pan napisze wierszyki z jakimś piłkarzem, zgarniemy Bestsellera za rok bez najmniejszego problemu."
#weszlo #stanowski #muzyka #empik
@nic1: imo można znaleźć dwie artystki które się wstrzeliły - jakaś blondynka(była u Wojewódzkiego, #heheszki były z tego że na teledysku ktoś przyrodzeniem wytrącał jej kubek z ręki) i http://www.youtube.com/watch?v=m5CE1yPDxAs chyba też trzyma poziom
teraz tak patrzę po narzędziach takich jak google trends gdzie ani widu ani słychu poza Polską ani o jednej, ani o drugiej, hity brodki oscylują w 200k odtworzeniach na spotify, Margaret 700k(ale to incydentalny wyjątek). Nie wspominam że dla porównania katy perry czy ke$ha odtworzenia ma idące w miliony, jak nie dziesiątki milionów.
Ostatnio raper VNM na pytanie o kawałki po ang odpowiedzial cos w stylu " moglbym to robic, ale nie widze sensu skoro wiedziałbym, że przez to nie wykorzystuje wszystkich swoich możliwości. Po angielsku nie byłoby to na 100 % i tyle"