Wpis z mikrobloga

Ja zawsze byłem spokojnym człowiekiem, ale to co się #!$%@?ło z wypokiem to jest jakaś #!$%@? porażka. Od dawna korzystałem z otwartego wykopu mobilnego, ceniłem go za prostotę i minimalizm. Jak przestał działać i zainstalowałem nową oficjalną apkę to po prostu odechciało mi się wszystkiego.

Nie dość, że nie można normalnie zaznaczyć tekstu, nie da się po prostu dotknąć dłużej obrazka i go zapisać to jeszcze czytelność to jest jakieś nieporozumienie.

Np. w screenie gdyby trzeci komentarz nie był usunięty to nie widziałbym, że kolejny tekst to już inny wpis. Komu przeszkadzało wyświetlanie najbardziej plusowanych komentarzy i pod tym pod tym klikalny napisał "pokaż wszystkie 2137".

#!$%@? się, bo wypok był moją podstawową platformą z newsami i dobrym kontentem, ale to po tej aktualizacji to jest tak #!$%@? i nieczytelne (przynajmniej w apce - tylko tak korzystam), że wolę przeglądać wiadomości google z linkami do onetu.

Kompletnie nie znam się na api ani programowaniu, ale jest szansa, że otwarty wykop mobilny zmartwychwstanie, czy to też #!$%@? i zablokowali na amen?

ps. zauważyłem też, że jak wpisuje do tego postu tagi, to nie wyświetla się ile osób dany tag obserwuje. Mihau, serio?

#wykop #otwartywykopmobilny #gorzkiezale #takaprawda #oswiadczenie
CzlowiekMagnetowid - Ja zawsze byłem spokojnym człowiekiem, ale to co się #!$%@?ło z ...

źródło: temp_file.png6476178229935689176

Pobierz