@nukey: Jeszcze jak. W dodatku aplikacja na iOS nie działa więc zostaje wchodzenie z przeglądarki w telefonie ale to nie jest wygodne więc zostaje tylko laptop. Ale nawet z poziomu przeglądarki w laptopie wszystko jest tak nieczytelne, że człowiekowi wszystkiego się odechciewa xd
@nukey: ja jestem neutralny, ale najbardziej mnie w-----a ze apka na telefon nie dziala. Przez to mi sie nie chce wchodzic. Jak juz jestem na kompie to w------e, ale jednak wolalem korzystac z telefonu.
@nukey: wchodzę, czytam 3 posty i wychodzę, bo się w------m. Przeglądam fb, jestem tam na jednej grupie, więc wyświetlają mi się posty z przed tygodnia xD Potem wracam tu i znowu przeglądam 3 posty i takie błędne koło robię.
Prawdziwe wrocławianki z krwi i kości już spakowały walizy i spier.doliły do Karpacza bo tam nie ma problemu z dostępnością sojowego latte i nie śmierdzi. Z żadnego innego miasta nie ma tylu memów co ze stolicy dolnego śląska.
wam tez nie chce sie tutaj wchodzic po tej aktualizacji? XD
też musicie logować się każdorazowo po wejściu do apki? k---a bo inaczej napisać nie mogę, po co to było
@krystian-stepaniak: sam apki się pozbyłem, chodziła gorzej niż wykop w chromie.
tak, wszedlem to dzisiaj pierwszy raz, nic się nie zmieniło, więc s--------m. do zobaczenia przyjaciele
niby apka działa ok na androidzie... ale layout jest nieczyelny na maxa- nie mam pojęcia gdzie się kończy/zaczyna kolejny wpis