Aktywne Wpisy
czeskilotnik +386
No i się zaczęła coroczna akcja pod tytułem nie strzelaj i dej na pieska. Psiarze przez kilka dni będą płakać jak to ich pupile się boją petard. Szkoda tylko, że w pozostałe dni w roku już mają w dupie sprzątanie po swoim psie, zakładanie kagańca (też się boję jak na ulicy mijam pitbulla puszczonego wolno). O robieniu fikołków przy pogryzieniu przez psy nie wspomnę- wszyscy winni tylko nie Puszek. #zalesie #wysryw
jankoval +24
#rozowepaski #zwiazki #tinder #pieklomezczyzn #p0lka #przegryw #blackpill
Poziom urody mężczyzn i dbania o siebie na jednym obrazku. Friz najpopularniejszy youtuber, z milionami na koncie nie potrafi zadbać o swój wygląd. Kobieta oczywiście odstawiona jak milion dolarów, najmodniejsza fryzura, zrobiła sobie operacje plastyczne piersi, ust żeby wyglądać jak bóstwo. Mężczyzna - nie przejmuje się wyglądem wygląda przeciętnie.
Mężczyzna nawet jak zostanie milionerem to nie przyjdzie mu do głowy że wypadałoby zadbać o swój
Poziom urody mężczyzn i dbania o siebie na jednym obrazku. Friz najpopularniejszy youtuber, z milionami na koncie nie potrafi zadbać o swój wygląd. Kobieta oczywiście odstawiona jak milion dolarów, najmodniejsza fryzura, zrobiła sobie operacje plastyczne piersi, ust żeby wyglądać jak bóstwo. Mężczyzna - nie przejmuje się wyglądem wygląda przeciętnie.
Mężczyzna nawet jak zostanie milionerem to nie przyjdzie mu do głowy że wypadałoby zadbać o swój
Teraz widziałem na 1 miejscu znalezisko, które widziałem 3 godziny temu.... kilka znalezisk niżej XD
@wykop @Moderacja
#nowy wykop
Mnie się zapętlają znaleziska
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.