Ludzie przetestujcie najpierw wszystko a potem oceniajcie. Są nowe opcje w panelu ustawień, nowy layout i świetna wydajność. Poprzedni wykop to była epoka kamienia łupanego i obecny layout jest 1000x lepszy. W końcu trzeba iść do przodu ʕ•ᴥ•ʔ
Jeszcze tylko zbanować tagi przegryw, patostreamy, wraz z użyszkodnikami i gicik. 21 wiek wita. Jest OK. Przydałaby się czystka jak na Reddit.
PS. Pewnie będą jeszcze wprowadzane różne poprawki także na pewno to i owo zostanie poprawione. Ale ogólnie jest potencjał.
@whats_up_boi: testujemy, testujemy na.je.ba.ne bug na bugu, szkoda że przed releasem tego szitu sami nie podumali i nie potestowali ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
Mówisz o tym reddicie gdzie większość moderatorów głównych subredditów to pedofile i uwodziciele, z którymi jest nowy "skandal" co tydzień bo wyciekają logi z Discordów? xD
@whats_up_boi: świetna wydajność? xDD jak skomentujesz jakiś wpis to się pojawia i znika przez kolejne 3 minuty, jak usuniesz jakiś wpis, to to samo, pojawia się i znika przez jakiś czas, zanim zostanie skasowany
@januszdoe: czy ty widzialeś tą stronę na ustawieniach 1920x1080? przecież to jest ***** nie czytelne w dodatku powiadomienia nie działają, bo albo ich nie dostajesz, a jak już wpadnie po 10 min i przeczytasz to się nie odchacza samodzielnie XD
każda duża zmiana najpierw musi zmierzyć się z hejtem
@snickers111a: nie no wiadomo, wytykanie oczywistych błędów i bugów (przykładowo przez ponad 30min nie mogłem w profil wejść) to jest hejt ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) kupa funkcjonalności nie działa albo działa błędnie - no hejt ( ͡°( ͡°͜ʖ
@Ligniperdus: No jest Bug na bugu i to fakt xD połowa rzeczy nie działa - ale zobaczymy jak będzie serwis wyglądał a 2 tygodnie jak może zostaną rozwiązane te największe problemy
Jeszcze tylko zbanować tagi przegryw, patostreamy, wraz z użyszkodnikami i gicik. 21 wiek wita.
Tak wprowadzić cenzurę na wykopie jeszcze większą jak jest, wtedy będzie git. To jest wolny internet, każdy może postować co nie łamie prawa. Nie jesteś jedyny na świecie jak ktoś chce sobie przeglądać przegryw to ma do tego prawo.
Ludzie przetestujcie najpierw wszystko a potem oceniajcie.
@whats_up_boi: A co według ciebie miałbym ocenić zanim się wypowiem? Ponad 7 lat siedziałem na mirko dodając czasem mema, plusując co fajniejsze wpisy i komentarze, gadając w komentarzach z jakimiś ludźmi, sprawdzając powiadomienia i powtarzając czynności na telefonie To teraz dodawanie memów jest utrudnione, wklejanie dalej nie działa, a ułatwiające to dodatki przekierowują na główną plusowanie jest zabugowane jak w czasach sprzed "pora-na-CSowego komunikatu
@whats_up_boi: świetny biznes, #!$%@? 1500000 zł z publicznych pieniędzy na upośledzenie moderacji, to w zamian użytkownicy przetestują twój serwis na produkcji xD
@Mr_Frodo: wchodze w obserwowane, w zakladce wszytkie mam powiedzmy tak jak powinno byc. Zakladka profile mnie wali bo nie uzywam, wchodze w zakladke tagi i wyswietla mi sie jeden z XX obserwowanych.
Drugi bug na szybko, sprobuj nie trafic w plusa we wpisach.
Trzecia rzecz, dodaj lennego bez lupy.
Czwarta, siedze na operze - byc moze ma to znaczenie, pisanie tego komentarza i wykasowanie backspace jakiejkolwiek porcji tekstu, powoduje ze wszystko
@whats_up_boi: ładuje się wolno i jest pare rzeczy do poprawy, ale ogólnie zmiany w dobrym kierunku i naprawione rzeczy, które nie działały od lat. Ale oczywiście pół wykopu zawalone #!$%@? jak to sie nie podoba.
@whats_up_boi: Czystka na reddicie to jego największy minus. Jest dogadana grupa moderatorów najpopularniejszych subredditów i panuje bezsensowna cenzura i bańki informacyjne
@whats_up_boi: świetna wydajność? U mnie gorące ładują się dobre 20 sekund. Każde wejście we wpis i wyjście to przeładowanie całej listy gorących i oczekiwanie. Widzę dużo plusów nowej wersji ale wydajność akurat jest tragiczna.
Ludzie przetestujcie najpierw wszystko a potem oceniajcie
@whats_up_boi: jeżeli kluczowe elementy portalu nie działają (gorące, wydajność, tagi) to nie ma nic do oceniania, tu trzeba #!$%@?ć tych programistów, którzy to pisali. To oni powinni testować takie rzeczy przed wystawieniem tej wersji dla klientów/użytkowników
Pewnie będą jeszcze wprowadzane różne poprawki także na pewno to i owo zostanie poprawione
@whats_up_boi: może niech wprowadzą poprawkę i przywrócą stary wykop. Niesamowite, 3 lata pisania
@whats_up_boi: nie trolluj! Wygląd to pikuś, jak dla mnie może być. Ale błędów pełno: - wchodzę na mikroblog, nic się nie pokazało (dopiero jak zmieniłem z ostanie 12h na 24h i z powrotem to się wyświetliło) - wchodzę do konkretnego wpisu (klikając na godzinę) i nic się nie wyświetliło - zmieniam ustawienia wykopu i "operacja zakończona niepowodzeniem" - ładowanie treści trwa absurdalnie długo - kliknąłem na mikroblogu, żeby przejść na następna
To na serio komentarz czy ironia? Jak pierwszy raz odpaliałam to g%$#@ to główna się nie doczytała, a zeby odczytać ten wpis musiałam odświeżać strone 5 razy, wiatraki mi się załączyły na kompie żeby mógł przemilić te "stronkę". Całą strona oskryptowana nie ma jak otworzyć wpisu wnowej karcie. Żeby to zrobic musze wchodzić w profil użytkownika i szukać wpisu XD Straszne Paskudztwo.
@whats_up_boi: Tylko czemu wszystko ładuje się 10-15 sekund? W poprzedniej wersji wszystko ładowało się w 1 sekundzie. Wchodzę na stronę główną - 15 sekund ładowania. Wchodzą na Mikroblog - 20 sekund ładowania.
@whats_up_boi: WYDAJNOŚĆ? ( ͡°͜ʖ͡°) Chyba coś Ci się pokiełbasiło albo może to było o tej 5 rano jak pisałeś wpis xD Teraz strona się ładuje X czasu, 2 minuty temu dałem rozwiń wątek - do tej pory się nie wczytało XD Zajebista wydajność XD - pisząc wpis "Coś poszło nie tak, spróbuj ponownie". W ustawieniach ciągle wyskakują błędy XD Gorące nie chcą się ładować -
A mnie już Ci Ukraińcy wkurzają. Laski w klubach a faceci se chodzą na piwko burgera i do Ikei. A na front? Nie jestem ruska onuco cokolwiek to znaczy.
Jeszcze tylko zbanować tagi przegryw, patostreamy, wraz z użyszkodnikami i gicik. 21 wiek wita. Jest OK. Przydałaby się czystka jak na Reddit.
PS. Pewnie będą jeszcze wprowadzane różne poprawki także na pewno to i owo zostanie poprawione. Ale ogólnie jest potencjał.
#wykop #nowywykop
jak skomentujesz jakiś wpis to się pojawia i znika przez kolejne 3 minuty, jak usuniesz jakiś wpis, to to samo, pojawia się i znika przez jakiś czas, zanim zostanie skasowany
@snickers111a: nie no wiadomo, wytykanie oczywistych błędów i bugów (przykładowo przez ponad 30min nie mogłem w profil wejść) to jest hejt ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) kupa funkcjonalności nie działa albo działa błędnie - no hejt ( ͡°( ͡° ͜ʖ
Tak wprowadzić cenzurę na wykopie jeszcze większą jak jest, wtedy będzie git.
To jest wolny internet, każdy może postować co nie łamie prawa.
Nie jesteś jedyny na świecie jak ktoś chce sobie przeglądać przegryw to ma do tego prawo.
@whats_up_boi: A co według ciebie miałbym ocenić zanim się wypowiem?
Ponad 7 lat siedziałem na mirko
dodając czasem mema,
plusując co fajniejsze wpisy i komentarze,
gadając w komentarzach z jakimiś ludźmi,
sprawdzając powiadomienia
i powtarzając czynności na telefonie
To teraz
dodawanie memów jest utrudnione, wklejanie dalej nie działa, a ułatwiające to dodatki przekierowują na główną
plusowanie jest zabugowane jak w czasach sprzed "pora-na-CSowego komunikatu
@whats_up_boi: świetny biznes, #!$%@? 1500000 zł z publicznych pieniędzy na upośledzenie moderacji, to w zamian użytkownicy przetestują twój serwis na produkcji xD
Wypchaj się parówką z orlenu Obajtku.
@Ligniperdus: wymień kilka
Drugi bug na szybko, sprobuj nie trafic w plusa we wpisach.
Trzecia rzecz, dodaj lennego bez lupy.
Czwarta, siedze na operze - byc moze ma to znaczenie, pisanie tego komentarza i wykasowanie backspace jakiejkolwiek porcji tekstu, powoduje ze wszystko
@whats_up_boi: najlepiej wszystko usuńmy #!$%@? mać, cały wykop
BANDYCI!!!!!!!11111111111111
@snickers111a: Akurat z wykopem jest tak, że duża liczba osób wolała stary layout, jeszcze sprzed zmiany na ten dzisiejszy.
@whats_up_boi: to chyba żart?
@boskakaratralalala: apki nie działały już wcześniej, tzn były dużo gorsze od wchodzenia przez przeglądarkę.
@whats_up_boi: xD
@whats_up_boi: Czystka na reddicie to jego największy minus. Jest dogadana grupa moderatorów najpopularniejszych subredditów i panuje bezsensowna cenzura i bańki informacyjne
@whats_up_boi: jeżeli kluczowe elementy portalu nie działają (gorące, wydajność, tagi) to nie ma nic do oceniania, tu trzeba #!$%@?ć tych programistów, którzy to pisali. To oni powinni testować takie rzeczy przed wystawieniem tej wersji dla klientów/użytkowników
@whats_up_boi: może niech wprowadzą poprawkę i przywrócą stary wykop. Niesamowite, 3 lata pisania
- wchodzę na mikroblog, nic się nie pokazało (dopiero jak zmieniłem z ostanie 12h na 24h i z powrotem to się wyświetliło)
- wchodzę do konkretnego wpisu (klikając na godzinę) i nic się nie wyświetliło
- zmieniam ustawienia wykopu i "operacja zakończona niepowodzeniem"
- ładowanie treści trwa absurdalnie długo
- kliknąłem na mikroblogu, żeby przejść na następna
@whats_up_boi: Dzień dobry, gdzie można się zgłosić po pieniążki za takie całowanie duuupska białkowi.
XDDDDDDDDDD
Michał, wiemy że to Ty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz strona się ładuje X czasu, 2 minuty temu dałem rozwiń wątek - do tej pory się nie wczytało XD
Zajebista wydajność XD - pisząc wpis "Coś poszło nie tak, spróbuj ponownie".
W ustawieniach ciągle wyskakują błędy XD
Gorące nie chcą się ładować -