chciałem powiedzieć, że wy wszyscy co uważacie, że przegrywacie przez brak dynaminy, tak naprawde błędnie oceniacie swój wygląd i wyglądacie po prostu znacznie gorzej niż sądzicie, dziękuję za uwage #przegryw #blackpill
@gejuszmapkt: Ja nawet nie mam tindera, bo co mi byłoby z niego, skoro przez zryty łeb nic by z tego nie wypaliło? Serio aż mnie śmiech ogarnia, jak ktoś myśli, że dosłownie każdy twierdzący, że przegrywa przez banię a nie mordę musi wyglądać jak zakolak z mordą, jak ziemniak przejechany przez walec xd
@dobrychlopakzsenegalu: Bo dynamina zazwyczaj jest zbudowana na dobrym wyglądzie xD. Jak ktoś od małego jest gorzej traktowany ze względu na brzydką mordę to nie ma jak sobie wyrobić pewności siebie
@zielonykszak: pewność siebie bierze się z atrybutów zewnętrznych oraz sukcesów z kobietami. Nawet gdyby jako brzydal niebyłbyś źle traktowany i chciał wyrobić pewność siebie to byłoby to niemożliwe, bo większość kobiet by odmawiało i nie było zainteresowanych relacją z tobą
Witam, mam takie pytanie. Czy według was jest możliwe dojeżdżać rowerem do pracy 11 km rowerem? Droga Miasteczko-wioska. Praca od 7-15 więc w sumie spoko jak na rower. Ewentualnie jakiś elektryczny DOBRY rower? Poleci ktoś coś? #rower #rowery
#przegryw #blackpill
Ja jestem obiektywnie 7/10, ale brak par na tinderze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora