Ogłoszenie parafialne #uk Wyjeżdżam z UK na trochę i muszę sprzedać 1 z moich samochodów bo nie mam gdzie trzymać. Auto miałem 5 lat. Blachy EY05WKT , mechanicznie ok, wizualnie słabo. Usterki to drążek zmiany biegów nie wraca na środek, prawe lusterko nie reguluje się z wewnątrz, nie działa spryskiwacz tylnej szyby, i osłona przeciwsłoneczna wypada z zaczepu i do wymiany będą tarcze i klocki z przodu (50 funtów+ wymiana) Ford odpala, jeździ bez problemu, podgrzewana przednia i tylna szyba działa, z przodu 2 nowe opony Continental do pary. Lokalizacja parking S639AA, cena do uzgodnienia bo musi pójść do wtorku, jak nie to złomowisko bo nie mam co z nim zrobić
@Jofiel: o znalazł się ekspert wykopu, znawca treści wszelakich. Otóż szanowny panie dokładnie tyle ile mnie wycenili tyle mi zapłacili. Nie tylko mnie, kilku innym mirkom tak samo. Ale co ja tam wiem...
@pesotto No i elegancko, walić cebulę, mógł ktoś mieć zwykły dupowóz który pewnie jeszcze parę dobrych lat pociągnie (chyba że go ruda zeżre wcześniej xD) ale woleli heheszkowac sobie i jakiś Ahmed zarobi sobie na szrocie. Szkoda.
Wyjeżdżam z UK na trochę i muszę sprzedać 1 z moich samochodów bo nie mam gdzie trzymać. Auto miałem 5 lat.
Blachy EY05WKT , mechanicznie ok, wizualnie słabo.
Usterki to drążek zmiany biegów nie wraca na środek, prawe lusterko nie reguluje się z wewnątrz, nie działa spryskiwacz tylnej szyby, i osłona przeciwsłoneczna wypada z zaczepu i do wymiany będą tarcze i klocki z przodu (50 funtów+ wymiana)
Ford odpala, jeździ bez problemu, podgrzewana przednia i tylna szyba działa, z przodu 2 nowe opony Continental do pary. Lokalizacja parking S639AA, cena do uzgodnienia bo musi pójść do wtorku, jak nie to złomowisko bo nie mam co z nim zrobić
@Cappyo: tak?
@Cappyo
@dwa_koty_kastrowane
@paweucio
@co_to_za_typ
@Jofiel
Informuje że scrap oferował 320£, webuyanycar dał 382£ bez historii serwisowej i z 1 kluczykiem bo drugi zgubiłem więc sprzedany
No i elegancko, walić cebulę, mógł ktoś mieć zwykły dupowóz który pewnie jeszcze parę dobrych lat pociągnie (chyba że go ruda zeżre wcześniej xD) ale woleli heheszkowac sobie i jakiś Ahmed zarobi sobie na szrocie. Szkoda.
Komentarz usunięty przez autora