Aktywne Wpisy
wiedzmy +63
Ta społeczność jest tutaj taka j*bnięta, że szkoda słów.
W 5 godzin, typ dostał 400 plusów pod wpisem, w którym twierdzi, że jeżeli ktoś ma tatuaż, to ma defekt, musi się leczyć i nie miał dobrych rodziców
Nie wiem ile trzeba mieć lat, albo co trzeba mieć w głowie, żeby tak kategoryzować ludzi, ale na pewno nie wiele.
@daeun obgadujo inteligencie xd
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
W 5 godzin, typ dostał 400 plusów pod wpisem, w którym twierdzi, że jeżeli ktoś ma tatuaż, to ma defekt, musi się leczyć i nie miał dobrych rodziców
Nie wiem ile trzeba mieć lat, albo co trzeba mieć w głowie, żeby tak kategoryzować ludzi, ale na pewno nie wiele.
@daeun obgadujo inteligencie xd
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
daeun +21
Nie ma chyba bardziej żałosnego widoku jak dorosły facet płaczący w internecie ze strachu przed wstąpieniem do wojska.
Prawdziwy mezczyzna, ojciec, katolik doskonale rozumie jakie ma powinnosci wobec panstwa, które zapewnia mu ochrone granic, opieke medyczną czy edukacje jego dzieci. W chwili zagrożenia pierwszy chwyci za karabin nie po to by bronic interesow polityków, a przedewszystkim wlasnej rodziny i ziemi.
Zabawne, ze te same wykopki, ktore jeszcze kilka lat temu krzyczeli "kosciol,
Prawdziwy mezczyzna, ojciec, katolik doskonale rozumie jakie ma powinnosci wobec panstwa, które zapewnia mu ochrone granic, opieke medyczną czy edukacje jego dzieci. W chwili zagrożenia pierwszy chwyci za karabin nie po to by bronic interesow polityków, a przedewszystkim wlasnej rodziny i ziemi.
Zabawne, ze te same wykopki, ktore jeszcze kilka lat temu krzyczeli "kosciol,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/rowery/rowery-szosowe/rowery-szosowe-wyczynowe/domane/domane-sl/domane-sl-5-gen-4/p/36149/
Myślicie, że konkurencja będzie mieć podobny stosunek cena/jakość w nowych modelach?
#szosa #rower #zakupy #pytanie
Trek jest odklejony i łowi korpo panów chcących kupić fancy rower.
Chińczycy wchodzą coraz mocniej, marki decathlonowe też.
Zawsze zostanie składanie samemu rowerów.
Canyon za rower na 105 di2 13k sobie życzy
@dzangyl: no to się zdecyduj czego chcesz, bo z jednej strony nie zapłacisz za nowości, a z drugiem za jak to napisałeś przestarzałą konstrukcję. To chcesz kupić rower, czy nie?
@AbaddonLincoln: tyle że kiedyś różnica w cenie nie była aż tak widoczna. Procentowo ceny nie różnią się o wiele bardziej niż kilka temu względem konkurencji, ale teraz jak się przeliczy to na PLN, to nie da się nie zauważyć kilku tysięcy różnicy.
Z tym że taki Spec (nie wiem jak inni) coś tam
@PrzekliniakCQ: chcę kupić, ale nie na ramie z przed 5 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dzangyl: no to nie wiem skąd zdziwienie, że oszczędzają na komponentach ¯\_(ツ)_/¯
@PrzekliniakCQ: nie rozumiem
Wielkie firmy będą ciągnąć do przodu, implementując nie do końca sprawdzone technologie, które może i dają jakieś
@dzangyl: to tym bardziej, jak za to dopłacać do nowego roweru :D