Wpis z mikrobloga

Uważam że prawdziwy mężczyzna, w sytuacji gdy dowiaduje się że ma raka, trzyma tą informację w sobie do samego końca, nie opowiada o tym nikomu, a na koniec rodzina i znajomi dowiadują się że przewrócił się na torach/wiadukcie/suchej gałęzi i no nie żyje niestety....

Albo wyjeżdża w podróż dookoła świata i pierwszy napotkany lew okazuje się być jego ostatnim...

Kobietom nic do tego - są męskie sprawy o których kobiety nie powinny wiedzieć za dużo

#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #psychologia
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

w sytuacji gdy dowiaduje się że ma raka, trzyma tą informację w sobie do samego końca

@smutny_login: Guzik wiesz jak wygląda sytuacja, kiedy dowiadujesz się, że to masz. Nawet na poziomie czystego wyobrażenia sobie tego. Kolejny nędzny wpis, żeby zwrócić uwagę na siebie.
  • Odpowiedz
@smutny_login: dobry pomysł, jeszcze ktoś by mu może pomógł zorganizować jakąś terapię, która by mu przedłużyła życie. albo chociaż by odszedł zrozumiany przez współpracujących bliskich, ha tfu
  • Odpowiedz
@smutny_login: W czasach dzieciństwa, gdy wydawało mi się, że jestem ''ponad przeciętnymi ludźmi", też myślałam, że w takiej sytuacji nikomu nic nie powiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co najlepsze, zainspirowałam się jakimś randomowym komiksem i stwierdziłam, że zrobię tak, by każdy ode mnie odszedł i nie musiał cierpieć z powodu mojej śmierci ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
Uważam że prawdziwy mężczyzna, w sytuacji gdy dowiaduje się że ma raka, trzyma tą informację w sobie do samego końca, nie opowiada o tym nikomu, a na koniec rodzina i znajomi dowiadują się że przewrócił się na torach/wiadukcie/suchej gałęzi i no nie żyje niestety....

@smutny_login: W ten sposób mężczyzna bardzo mocno osłabia siebie i skazuje na śmierć. Jeżeli raczysko nie jest zaawansowane i da się je leczyć, to zdecydowanie lepiej
  • Odpowiedz