Wpis z mikrobloga

U Kiszonki w Się Ryp zbliża się 3 rano (GMT+7). O Gapie nikt nic nie wie, ale domu nie kupił, samochodu nie kupił, nagrywa rozpadającą się kamerką, zamiast brać kredyt na mieszkanie nie woli przekisić się 2 lata u rodziców Twaroga żeby kupić dom praktycznie za gotówkę albo ze sporo mniejszym kredytem, uprawia żebranie na wpłaty na lajwach, ale stać go na zrobienie i utrzymanie hostelu, no to jest chyba logiczne.
@ptakdodo: jak ktoś ma pieniądze to wiadomo, że pokazuje że na nic go nie stać ¯\_(ツ)_/¯ Zgaduję, że poza kamerą Gapa z Twarogiem mieszkają w luksusowym penthousie, do Się Rypa jechali busikiem przez kilkanaście godzin tylko dla kąkętu, motorkiem jeżdżą tylko na vlogach (poza godzinami pracy Lexusem RX), a kurnik w Ką Kągu też był tylko odwiedzany na czas vlogów. Jak nie było prądu (to pewnie awaria na osiedlu), to Gapa
@Nightshift_: ugułem to my hejtery wykopowe to jakiś śmieszny procencik, wywnioskowałem to po tym co się działo pod filmem jaktodaleko, takiej ilości jadowitych Grażynek, Teresek to się nie spodziewałem.
U Klapka to z 50% comunity jest zbanowane, u Łysego zresztą też