Aktywne Wpisy
13sierpnia +221
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
TheOneAndOnly +263
Smieszy mnie ze wykopki na kazdym kroku pisza ze NIE WOLNO placic za dziewczyne, kolacje zawsze pol na pol i bron boze sponsorowac wakacji bo jest sie wtedy cuckiem i betabankomatem XD
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
@statystyczny_yt: dawno nic głupszego nie przeczytałem tutaj, wygrywasz talon na balon
A co do porównywania ceny kawy do cen składników... xD Pójdź do restauracji, zamów obiad i wylicz na ile cię "oszukują". xD
Komentarz usunięty przez autora
Jak tarcze to brali równo. Nawet Ci którzy nie musieli. Rząd im płacił z naszej kasy.
Czy rząd teraz pomaga innym branżom? Bo dla budownictwa takiego stopy procentowe to jest to samorządu co lockdown dla fryzjerów i gastro.
Podsyłam filmik o cenie kawy w kawiarniach sprzed 3 lat w UK: https://youtu.be/7SM2Jrot-ZM
To po kolei:
- Porządna kawiarnia nie używa Lavazzy ani żadnej marki dostępnej w sklepach. "Ekonomicznie" to 1kg w okolicach 100zł (w praktyce 77zł bo podatek).
- Gramatura espresso różni się w zależności od kawiarni. Najpopularniejsze jest espresso na 14g kawy. Daje nam to koszt 1,07zł (przed pandemią tyle kawiarnie sieciowe kosztowała kawa na jedno Americano sprzedawana
A rynek zweryfikuje dziadersów restauratorów, nie bój nic xD