Wpis z mikrobloga

@Kroledyp: Jeśli dobrze pamiętam to chodziła plotka że Gene Haas nie chciał Kubicy bo bał się że przez renke może doprowadzić do wypadku i to wszystko pójdzie na konto jego nazwiska. Z podobnego powodu Grosjean, który już miał prawie dopięty kontrakt na starty w Indy z zespołem Haas-a po wypadku go utracił. Gene bał się że Romek swoją jazdą doprowadzi do jakiegoś poważnego wypadku. I pewnie pomimo dobrych wyników Kubicy, czy
@Kroledyp: Bo od testów z Renault zespoły nie mają pewności, że RK to ten sam RK co wcześniej. Renault prawie go zatrudniło, ale pewnie brakowało testu na jakimś bardzo krętym torze, typu Singapur. Wątpliwości były, a zespoły jeszcze bardziej się utwierdziły w tym po sezonie 2019. Jeden dobry wyścig w 2021 i Hughes pisał, że w przypadku Kubicy trzeba jeszcze raz ocenić sezon w Williamsie, bo nie rywalizował z Russellem takim
@MrExpendable: Ja to wiem Kocie, od lat cisnę bekę z powrutowców oraz ich niestworzonych teorii. Chciałem sobie po prostu zobaczyć co tym razem wymyślą.
Jest najbardziej przechajpowanym sportowcem w Polsce ever o wizerunku nie nadającym się nawet na puchar sołtysa w Bochni. W swoim prime miał 20% tego co się o nim mawia teraz
No i nie do końca Kubica ma nieograniczony budżet. Jakby miał, to

@Pepin-Krotki: Ale wiesz, że jemu w jednym sezonie opłacali trzy zespoły, Alfe, Perme i ten trzeci amatorski tak prestiżowy, że nazwy jego zapomniałem. Takiego rozdawnictwa świat nie widział Zu to może się schować ze swoimi groszami w porównaniu do magnata podatkowego