Aktywne Wpisy
Merck_1ae7 +547
Beszczebelny +247
Do czego to doszło, że 10-letnie volvo wyglądające jak gówno są wystawiane za 100 000zł? xD Jakbym to auto widział na parkingu to pomyślalbym, że jest warte max 15tys xD Do tego środek gorszy niż w bmw i audi z lat ~2005. To jakaś sekta volvowa, że udają, że to jest tyle warte czy o co chodzi xD
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
Od kilku miesięcy rozmawiam częściej z kolegą z pracy, żartujemy razem i pomagamy sobie w różnych zadaniach. Gdy widzieliśmy się rano po raz pierwszy cieszyliśmy się do siebie jak dzieci. Miałam wrażenie że się sobie podobamy, nawet siadając obok siebie on siada tak blisko, że nasze kolana stykają się, jednak on nie odsuwa się od razu a dopiero po minucie-dwóch przy czym widzę że obserwuje moją reakcję. Zrobiłam to samo przy następnym spotkaniu, z wynikiem pozytywnym - nie odsunął się ode mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kiedyś przy pożegnaniu po spotkaniu integracyjnym przytulił mnie. Jednocześnie potrafi urwać kontakt poza pracą na kilka dni i w ogóle sie nie odzywać, na próbę wyciągnięcia go na kawę nie reaguje ani sam nic nie proponuje. O co mu może chodzić, przy rozmowie z jego kolegą wynikło że nikogo nie ma, jednocześnie inicjowanie kontaktu fizycznego przez niego kłóci się ze wszystkimi moimi przemyśleniami bo nie wygląda to na czysto koleżeńską relacje ale pewności że mu się podobam i chciałby czegoś więcej nie mam tym bardziej.
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63c1b8219b546c8bee049178
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Ewentualnie jest jeszcze niezdecydowany na 100%. Podoba mi się, bo jego zwierzęca natura to lubi ale może jest cos, co mu nie pasuje.
---
Zaakceptował: karmelkowa