@TurboDynamo Bardziej chodzi mi o to że w którejś części Wilanowa masz bardzo duże i ładne domy. Kolega z jakąś panna z tamtąd się spotykał i tak mi opowiadał.
@Phyrexia skoro wstawia rozne informacje na publiczny profil spolecznosciowy, to ludzie to widzacy maja pelne prawo do krytyki i darcia lacha ( ͡°͜ʖ͡°)
fajny żart w wykonaniu jakiegoś młodego szona z OF, który spotyka się ze starym dziadem dla jego hajsu xD Ale prawie się zaśmiałem https://www.instagram.com/viki.waskowiak/
@CallMeDave: No i jak ktoś się zastanawia czemu młode pokolenie dziewczyn z Instagrama ma tak nasrane w bani, to niech zajrzy na profil tej panny. Laska pisze, ze na jej profilu to "ty" = obserwatorki jesteś najważniejsza. Typowe dla młodych kobiet udawanie, ze nie chodzi o
@pan-bartolomeu-dias: no tak np Solec (kiedys ogladalem tam mieszkania na wynajem), ale juz okolice Elektrowni Powisle to nowe budynki i duzo bananowej mlodziezy
Też różowe (。◕‿‿◕。)
#rozowepaski #tinder #logikarozowychpaskow #zwiazki
Bardziej chodzi mi o to że w którejś części Wilanowa masz bardzo duże i ładne domy. Kolega z jakąś panna z tamtąd się spotykał i tak mi opowiadał.
@resuf: O, i z tym nieironicznie mogę się zgodzić. Z tym że to już bardziej pod Warszawą jest.
Komentarz usunięty przez moderatora
@CallMeDave: No i jak ktoś się zastanawia czemu młode pokolenie dziewczyn z Instagrama ma tak nasrane w bani, to niech zajrzy na profil tej panny. Laska pisze, ze na jej profilu to "ty" = obserwatorki jesteś najważniejsza. Typowe dla młodych kobiet udawanie, ze nie chodzi o
Komentarz usunięty przez moderatora
@CheSlaw: przyjmuje się, że Wilanów